(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Hoewel North Thunderfuck een keisterke hybride is, begon de wietsoort als een old school sativa die in Noord-Californië veredeld werd. Vervolgens ging Thunderfuck naar Alaska waar er Afghani en Ruderalis genen aan werden toegevoegd. En toen? Hebben de zadenmakers van Royal Queen er een geheel eigen indica van gemaakt, die inslaat als een bom!

Thunderfuck is niet alleen bekend geworden vanwege de spraakmakende naam maar het heeft waarschijnlijk wel geholpen. De wietsoort begon trouwens niet als hybride uit Alaska maar als sativa uit Noord-Californië. In Alaska is de wietsoort later gekruist met Ruderalis en Afghani wietplanten, en veranderde de naam van gewoon Thunderfuck, in Alaskan Thunderfuck.

Maar goed, Thunderfuck is echter slechts de basis van de wietsoort North Thunderfuck. De genetica-specialisten van Royal Queen Seeds hebben nu namelijk een heel eigen versie van de spraakmakende wietsoort gemaakt: North Thunderfuck. Een hybride met een verraderlijk effect, dat zich langzaam opbouwt tot het je uiteindelijk keihard om de oren slaat met euforie, en je alleen nog verzadigd kunt genieten.

Royal Queens North Thunderfuck is een indica die gemakkelijk te kweken is, en een grote opbrengst aflevert. Dat haar genen zo’n diverse afkomst hebben, maakt North Thunderfuck een zeer sterke wietplant. Ruderalis invloed zorgt ervoor dat ze het goed doet in een wat kouder klimaat, en maakt haar goed bestand tegen plantenziektes, schimmels en plagen. Ze bloeit binnen ongeveer 65 dagen en is buiten rond oktober klaar om geoogst te worden.

Qua smaak kun je van North Thunderfuck ook iets bijzonders verwachten. De sativa-oorsprong zorgt voor een fris zoete citrussmaak terwijl de Afghani invloed ook een duit in het zakje doet met een aards kush-achtig dennen aroma. En met een THC percentage van 22% zit het met de kristalproductie ook wel goed.

  • Soort: indica/sativa hybride
  • Genotype: Matanuska Thunderfuck Bx3
  • Bloeitijd: 65 dagen
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Effect: euforisch, gelukzalig
  • Smaak: citrus, dennen, aards
  • Zadenbedrijf: Royal Queen Seeds
[Openingsfoto: Yarygin, Shutterstock]
(advertenties)