(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het was lang wachten maar gezien het steeds vriendelijker wietklimaat op aarde, moest er van komen: de opening van het allereerste cannabiscafé in Nederland! De dappere uitbaters van deze wiettoko zijn Cheryl Fanelli en haar man David.

Cheryl en David worden constant gefeliciteerd door inwoners van Nederland met hun cannabiscafé!

Cheryl en David worden constant gefeliciteerd door inwoners van Nederland met hun cannabiscafé!

Ergens in de komende vijf weken gaat het allereerste cannabiscafé in Nederland open, en de naam staat al vast: Club Ned. De nieuwbakken horeca-ondernemers Cheryl en David wonen al 25 jaar in Nederland. De afgelopen veertien maanden hebben ze harde strijd gevoerd met de staat en de inwoners van Nederland om hun idealistische plan verwezenlijkt te krijgen. Maar het is gelukt; Club Ned wordt weliswaar een privéclub, dus niet iedere blower kan zomaar effe binnenwippen, maar toch.

Met steun van de bevolking

“Het is fantastisch, echt waanzinnig mooi”, zegt Cheryl Fanelli. “Het was zwaar, maar we hebben overweldigende steun  gekregen van de stad. Zonder de mensen hier waren we er nooit mee doorgegaan! De stad verdient onze eeuwige dank voor haar doorzettingsvermogen.” De twee dappere Nederlanders durven nog niet zover te gaan om ook wiet en hasj te gaan verkopen in hun cafe, maar ze trappen alvast af met het creëren van een plek waar mensen kunnen samenkomen om te blowen en te genieten van elkaars gezelschap.

Dus, mocht je een dezer maanden toevallig op vakantie gaan, stop dan eens in Nederland. Een klein plaatsje in het district Boulder, Colorado…

(advertentie)