(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Weten jullie nog, twee maanden geleden dat sprookjeshuwelijk in Engeland tussen prins Harry en zijn actrice Meghan Markle? Het bleek dat de Amerikaanse nog wat ex-schoonfamilie had rondlopen, waaronder een wiet kwekende neef: Tyler Dooley. Welnu, die gozer krijgt dus mooi een eigen realityshow op MTV!

Markle’s Sparkle, de koninklijke strain

Hear-hear! Meghan Markle’s neef is wietteler in Oregon‘, schreef CNNBS maar aanleiding van het huwelijk van de eeuw. Voor alle duidelijkheid: een LEGALE wietteler, want hij is actief in de Amerikaanse staat Oregon en daar hebben ze cannabis volledig gelegaliseerd sinds 2015.

En Tyler is een slimme zakenman bovendien, want zo’n beetje tijdens de afterparty van het koninklijke huwelijk in Groot-Brittannië maakte hij bekend dat ie een speciale ‘koninklijke strain’ ging lanceren: MARKLE’S SPARKLE. Voor de liefhebber, dat is een kruising tussen eenBlue City Diesel, Blueberry Northern Lights en een derde – geheime – soort. De verkoopprijs van 1 ounce (28 gram) Markle’s Sparkle bedraagt zo’n 240 euro…

Wietteler Tyler krijgt eigen MTV-show

En daar blijft het niet bij voor de neef van de Duchess of Sussex, zoals Meghan tegenwoordig officieel door het leven schrijdt. Volgens de Britse krant Sunday Mirror wordt Tyler (25) wellicht de volgende realityster: jongerenzender MTV gaat zijn leven verfilmen!

De realityshow wordt naar verluidt ook aan beide zijden van de oceaan uitgezonden, dus met wat mazzel kunnen wijn ook mee genieten met de groene avonturen van de neef van Harry’s vrouw. En met de fratsen van Tylers moeder Tracy (53) en broer Thomas (26) – zie openingsfoto – plus diens vriendinnetje Sandra Bazan. ‘Producenten zijn gefascineerd door Tyler en zijn familie en door hoe verschillend hun levens zijn ten aanzien van dat van Meghan’, aldus een anonieme bron tegenover de Britse media.

Moeder en zoon Dooley profiteren volop van hun band met de Duchess en passen de website van Tyler ‘de wietkweker’ er helemaal op aan!

Soap opera

Met zijn vader Thomas Markle Jr – de halfbroer van Meghan Markle – heeft Tyler trouwens geen contact meer, dus die draaft niet op in de MTV-show. ‘Men denkt dat de kijkers Tyler geweldig vinden en ook de rest van de Dooleys’, vervolgt de bron, ‘en ze zullen gegrepen worden door hun soap opera levens.’

Welja, noem een legale wietkwekerij maar een soap opera. De zaak van Tyler in Oregon heet overigens ‘Royally Grown‘, dus ook wat dat betreft zijn de geld-slaatjes die de ex-schoonfamilie uit hun ex-schoonzus willen slaan al uitstekend voorbereid. De vernieuwde site – waaraan as we speak nog wordt gewerkt – straalt nu in alles de link met het Britse koningshuis uit!

[openingsfoto: Facebook]
(advertentie)