(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een zogeheten Netflix Original over wiet, dat viel wel te verwachten. En als je dat ene populaire onderwerp combineert met zo’n beetje het populairste tv-format van dit moment (reality wedstrijd) krijg je dus: ‘Cooking on High’. Inderdaad koken met cannabis ja. En niet zomaar kokkerellen met wat onbespoten groenten uit de tuin van een Nepalese monnik op laagtestage in Nederland maar (en we citeren Netflix): “In de eerste competitieve cannabis-kookshow ooit koken twee chef-koks verrukkelijke met marijuana bereide gerechten voor een jury van superchille beroemdheden”.

Dat belooft dus wat, twaalf afleveringen van een kwartier lang. Zeker als je weet dat de beste cannabis tegenwoordig in de VS te vinden is en ze daar ook bepaald geen tekort hebben aan koks en beroemde mensen. En dat edibles er razend populair zijn bovendien.

Neem aflevering 9. Roll ’Em Up. “De Kracht is voelbaar in deze aflevering. Twee chef-koks gebruiken Skywalker OG om de jury naar een andere melkweg te sturen met eetbare wietsigaretten”. Aldus Netflix zelf. Dit en nog 11 andere eetbare pareltjes voor de maag dus nu in seizoen 1 van ‘Cooking on High’ – game on en streamen maar!

(advertenties)