(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In het aloude kader van gratis leren van de fouten van een ander, wippen we even naar Groot-Brittannië. Daar kreeg een thuisteler in de stad Hull zondag onverwacht en daarom zeker ook ongewenst bezoek van de Humberside Police.

Plee zegt nee

Een razendsnelle actie van de zich de pleuris geschrokken wietvriend om justitieel leed te voorkomen faalde echter grandioos (en daar kun jij dus wat van leren). De kerel probeerde namelijk om in allerijl het wietbewijs door zijn. plee te spoelen. Nou wil dat misschien nog wel wat succes opleveren als we het hebben over uitsluitend geoogste toppen wiet, maar als je hele planten in de pot duwt is de kans op een FAIL vrij groot.

Vandaar dat de lokale website HullDailyMail fijntjes kan scoren met deze kop: ‘Culprit caught red-handed as Bransholme cannabis plants fail to flush‘. Omdat een plaatje nu eenmaal meer zegt dan alleen een praatje, drukte men er deze politiefoto van de piespot van de culprit (‘dader’) die op heterdaad betrapt werd als bewijs bij:

Op twitter reageerde de politie nog op typisch Britste wijze op het voorval: “The culprit quickly learnt that cannabis plants don’t flush away easily! He has now been reported for cannabis production.”

Dan weet jij dat nu ook dus…

(advertenties)