(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Politie, justitie en regering willen ons graag doen geloven dat Nederland het episch centrum is van de globale drugshandel, cannabis inbegrepen. Zo waart er al jaren een exportfabel rond in de media, waarbij wordt gesteld dat minimaal 80% van de Nederwiet bedoeld is voor export naar het buitenland. De vraag is dan echter: waarom brengen mensen vanuit datzelfde buitenland dan in godsnaam wiet NAAR Nederland toe?!

Hardnekkige exportleugens

Op CNNBS proberen we structureel enig tegenwicht te bieden aan al die klinklare leugens die van overheidswege op het volk worden losgelaten omtrent cannabis. Eén van de meest hardnekkige verzinsels die steeds weer opduikt is de 80% exportfabel.

Ooit in het leven geroepen – zonder enig hard bewijs – door een fanatieke war on drugs politieagent en sindsdien helaas een soort van ‘feit’ voor media, beleidsmakers zonder kennis van zaken en conservatieve en/of christelijke politici die willen scoren.

Het in opdracht van justitieminister Ivo Opstelten flink met drugsdata frauderende Wetenschappelijk Onderzoeks- en Documentatiecentrum (WODC) maakte het in december 2014 trouwens nog wat bonter, door te stellen dat zelfs 95% van onze wiet voor de export is bestemd!

Wie weet waar wiet?

Toch is het in dat exportlicht wel vreemd dat de wiet van alle kanten naar Nederland wordt gebracht nietwaar? Met name vanuit België en Spanje, maar we hebben ook al partijtjes mogen verwelkomen uit Albanië en godbetert Jamaica!

LEES OOK:  Nederwiet komt tegenwoordig uit Spanje

Om nog maar weer eens te bewijzen – want wij staven onze beweringen wél graag met feiten – dat de wiet tegenwoordig eerder de andere kant op gaat dan uit Nederland, dit bericht van de Bundespolizei. Inderdaad, dat is de landelijke politie bij onze oosterburen in Duitsland.

Drugssmokkelaars op weg naar Nederland

Vrijdagmiddag wisten agenten van de Bundespolizei op de Nederlands-Duitse grens (maar dus aan de Duitse kant voor alle duidelijkheid) twee Drogenschmuggler  in de kladden te grijpen, op weg naar ons kikkerlandje. Om hoeveel en om welke drugs het ging zeg je? Om 17 kilo wiet! Goed voor 170.000 euro, aldus de buren. En jawohl, daar is ook beeld van gekiekt door de Duitse dienders:

En om wat voor drugssmokkelaars gaat het hier, qua nationaliteit? Om ‘zwei Rumänen’ ofwel twee Roemenen. Mannen van 22 en 25 jaar oud, die met een PKW (personenauto) op een parkeerplaats langs Autobahn 30 gepakt zijn.

Onze Oostblokvrienden hadden niet eens de moeite genomen om de handel te verstoppen, want de 21 zakken met 17 kilo wiet lagen open en bloot in de achterbak… met bestemming NEDERLAND dus voor alle duidelijkheid nogmaals.

(advertenties)