(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

“Eerst deed hij nog alsof hij van niks wist, maar toen wij wezen naar de folie… ja toen was hij af 😅”. Tot jullie spreekt de Politie Utrecht Centrum, via het sociale mediakanaal Instagram. Inclusief lachende smiley en al. Waar het over gaat allemaal lees je zo, maar we kunnen spoilen dat het met onze gezamenlijke liefhebberij van doen heeft…

Cameratoezicht in actie

Blijkbaar bestaat er tegenwoordig zoiets als ‘cameratoezicht’. En deze entiteit kan zelfstandig nadenken en politiehulp inschakelen ook, want dat beweert de politie zelf. Lees maar mee:

“Begin van de dienst kregen wij een melding van cameratoezicht die zag dat een man een grote blok met vermoedelijk drugs vasthield op de Ganzenmarkt. Wij werden er naar toe gestuurd.” Aldus de Politie Utrecht Centrum deze week, op Insta dus.

Lachende smiley

“Ter plaatse zagen wij plastic folie uit de broeksband van de man steken. Eerst deed hij nog alsof hij van niks wist, maar toen wij wezen naar de folie… ja toen was hij af 😅”, vervolgt de post op het sociale medium.

Wat er te lachen valt?

Nou, de arrestatie van iemand met een blok hasj dus.

De politie weer tot slot: “Wij troffen een flink blok (vermoedelijk) hasj aan. De man is aangehouden en de drugs is in beslag genomen. Scherp gezien door de collega’s van #cameratoezicht 👊🏼”.

Boks. Haha.

(advertenties)