(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In maart 2018 werd GetSmokin’ op CNNBS.nl aangekondigd. En door jullie talloze reviews, coffeeshopmenu-updates en ratings is het platform sindsdien uitgegroeid tot Nederlands’ bekendste en meest complete coffeeshop-finder. Eindelijk alle coffeeshops (met menu!) in kaart gebracht. En nu is het tijd voor de volgende stap: Greenmeister.

[gesponsord bericht]

Greenmeister, wat is dat nu weer?

Greenmeister is de nieuwe naam van GetSmokin’. Het design is strakgetrokken, er is een Android-app (app voor iOS volgt snel, Apple is wat strenger voor cannabis-gerelateerde apps) gelanceerd en de informatie is uitgebreid. Zo zie je nu van geverifieerde coffeeshops naast het aanbod ook de THC/CBD-percentages, de effecten en mogelijk aanwezige pesticiden van geteste strains.

Support van cannabis community

Zonder de overweldigende support van de community (meer dan een miljoen wietrokers afgelopen jaar) was dit niet mogelijk geweest! Super tof om te zien hoe cannabisconsumenten, ondanks de gedateerde, conservatieve houding van de overheid, samenwerken om betrouwbare informatie inzichtelijk te krijgen. Petje af!

Greenmeister blijft gratis en advertentievrij voor consumenten en er zijn naast de Engelstalige versie nu ook Duitse-, Franse- en Poolse vertalingen toegevoegd om het platform nog gebruikersvriendelijker te maken.

Geverifieerde coffeeshops met geteste wiet!

Ondanks dat Greenmeister nog geen maand oud is, hebben de eerste kwaliteitscoffeeshops zich al laten verifiëren; de meeste coffeeshops willen net als consumenten de branche moderniseren. Geen dubieuze producten in shabby pandjes maar een veilige omgeving en betrouwbare informatievoorziening. Greenmeister werkt samen met de geverifieerde coffeeshops om dit mogelijk te maken.

Het grootste voordeel van geverifieerde coffeeshops is echter de geteste strains. Het is zacht uitgedrukt idioot dat je van alles wat je in Nederland koopt, van hagelslag tot alcohol, kan zien wat erin zit maar je deze info bij cannabis mist- je moet maar vertrouwen op het menubordje in de coffeeshop. En door de illegale teelt kan de kwaliteit en sterkte nogal verschillen.

Door de samenwerking met een gerenomeerd laboratorium kan Greenmeister hier iets aan doen: bij geverifieerde coffeeshops zie je precies wat je kan kopen, hoe sterk het is, wat de effecten ongeveer zullen zijn en of er gevaarlijke pesticiden zijn gebruikt tijdens de kweek.

Complete informatie, ook dankzij jouw reviews

Het zou voor zowel coffeeshops als consumenten ideaal zijn als alle coffeeshops geverifieerd worden en er straks van iedere coffeeshop betrouwbare informatie te vinden is. Tot die tijd werkt Greenmeister voor niet-geverifieerde coffeeshops nog hetzelfde als je gewend bent van GetSmokin’: als gebruiker kun je aanpassingen aandragen en informatie updaten die na goedkeuring wordt gepubliceerd.

En natuurlijk kun je nog steeds alle coffeeshops en strains bij coffeeshops reviewen! Dus ben je in een vreemde stad of wil je meer informatie over de coffeeshops en hun producten bij jou in de buurt? Check je Greenmeister app of de Greenmeister website!

(advertenties)