(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Anno 2018 is het onterechte taboe dat al jaren omtrent cannabisgebruik heerst eindelijk aan het afnemen. Om dit proces te versnellen moderniseert GetSmokin’ de cannabisbranche door informatie over coffeeshops inzichtelijk te maken. En dan hebben we het eindelijk ook eens over meer dan alleen adressen met openingstijden, zo wordt bijvoorbeeld ook het menu in kaart gebracht. Maar hier is wel jouw hulp voor nodig!

Coffeeshops in Nederland

Coffeeshops zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse samenleving. Al decennia lang is Nederland, en met name Amsterdam, een iconische plek voor recreatief cannabisgebruik. Ieder jaar neemt het aantal toeristen dat naar Nederland komt om van een heerlijk jointje te genieten fors toe. Als je in een grote stad woont word je ongetwijfeld wel eens aangesproken door toeristen met de vraag naar de beste coffeeshop in de buurt.

Tot voor kort was er nauwelijks inzicht in het aanbod en de kwaliteit van alle coffeeshops in Nederland. De enige manier om te weten of een coffeeshop goed is, is door er zelf naartoe gaan en het testen. En hoewel wiet testen voor een leuke middag kan zorgen, rook je natuurlijk liever gewoon altijd echt goed spul.

Weg met het taboe

De informatievoorziening van coffeeshops zelf is vaak slecht, omdat de shops zelf in Nederland geen reclame mogen maken voor hun eigen handelswaar. Door de geringe beschikbare informatie weten recreatieve cannabisgebruikers vaak niet wat en waar ze eigenlijk (kunnen) kopen bij coffeeshops. Maar ook krijgen coffeeshops door het slechte inzicht in aanbod onterecht bijna het imago van illegale (hard-)drugsdealers.

Kortom: er is geen informatie te vinden en je moet de verkoper maar vertrouwen.  Daar gaat verandering in komen.

De site van GetSMokin’ – met nu al 495 coffeeshops – ziet er gelikt uit en er is overzichtelijk en makkelijk op te navigeren…

GetSmokin’: modernisering van de cannabisbranche

GetSmokin’ is een revolutionair platform in de cannabisbranche dat de informatie van alle coffeeshops in Nederland inzichtelijk maakt. Je kan er gemakkelijk een coffeeshop zoeken (bijvoorbeeld op naam, stad of op basis van je huidige locatie) en aan de hand van reviews zien hoe goed deze shop wordt beoordeeld door klanten. Hij is er zowel in het Nederlands als – bij wijze van service voor de vele buitenlandse cannabis liefhebbers – in het Engels.

Maar het gaat verder dan dat, want naast algemene info zoals openingstijden en het adres toont GetSmokin’ ook het aanbod van coffeeshops. Iedere wiet, haze of hasj die wordt verkocht kan ook weer worden beoordeeld. Hierdoor weet je dus naar welke je shop je het beste kan gaan én wat je daar het beste kan kopen.

Dit nieuwe initiatief maakt het gemakkelijk om overal in Nederland een goede coffeeshop te vinden. Of te checken wat nou eigenlijk de beste coffeeshop van Amsterdam is. Maar straks is het ook bijvoorbeeld mogelijk om te checken waar ze de beste Lemon Haze onder de €12 per gram bij jou in de buurt verkopen.

De coffeeshops staan handig gerangschikt per stad en je ziet in één oogopslag hoe ze scoren!

Gratis en onafhankelijk

Het gebruik van GetSmokin’ is voor consumenten en coffeeshops volledig gratis. Op deze manier zijn de bezoekers van de website verzekerd van eerlijke en betrouwbare informatie. Goede coffeeshops worden beloont met goede reviews die weer leiden tot meer klanten, minder goede coffeeshops worden gemotiveerd om hun aanbod en hun service te verbeteren.

Help mee!

Alle informatie van coffeeshops verzamelen en up-to-date houden is veel werk. Daarom laat GetSmokin’ bezoekers van de website aanpassingen aandragen. Zo kan jij helpen door  bijvoorbeeld het menu of de openingstijden van een coffeeshop aan te passen. Deze aanpassingen worden dan gecontroleerd en vervolgens op de website doorgevoerd.

Al duizenden Nederlanders hebben via GetSmokin’ informatie toegevoegd. Doordat zoveel mensen een steentje bijdragen wordt het platform steeds completer – en dus weer handiger voor jou!

Op dit moment telt GetSmokin’ 495 coffeeshops. Neem een kijkje op de website en ga op zoek naar jouw favoriete shop!

(advertentie)