(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Wijkagent Django van Ekeren is actief in Geldermalsen, provincie Gelderland. En dinsdag had deze diender de dag van zijn werkzame leven tot nu toe toen hij zomaar tijdens zijn rondje door de wijk struikelde over liefst duizend wietplanten!

Trekken en rukken (aan wietplanten)

Jawel mensen, wijkagenten kunnen nog meer dan ’s zomers jouw gedoogde wietplantjes uit de zorgvuldig aangeharkte tuin komen trekken (lees als samenvatting van dit probleem ‘Wijkagent Bertine waarschuwt alle buitenwiet kwekers‘ nog maar eens).

Bijvoorbeeld het 200-voudige aantal uit potten rukken!

Django ‘unchained’ 1000 dames

Enter wijkagent Django van Ekeren – op twitter te volgen onder @Wijkagt_Django – die zoals gezegd zijn rondjes pleegt te kuieren in Geldermalsen. En ook daar wordt volop wiet gekweekt zo leren wij.

Neem de voormalige kazerne van de brandweer aldaar, gelegen aan de aan de Rijnstraat. Die blijkt inmiddels niet meer bewoond te worden door spuitgasten met hun stoere rode (vracht)auto’s maar door zo’n duizend dames. Nee nee, geen vluchtelingen. En ook geen illegale prostituees – zóveel wordt er nou ook weer niet in het rond ge***kt daar in de Betuwe, gekkie.

‘Professionele wietkwekerij’

Wietplanten van de vrouwelijke kant natuurlijk! Tezamen goed voor wat wijkagent Django als een ‘professionele kwekerij’ durft te omschrijven. De duizend wietplanten stonden in  diverse ruimtes van de voormalige kazerne, maar helaas is alles – inclusief apparatuur – inmiddels vernietigd.

Wel in leven gelaten zijn vooralsnog twee verdachten, van wie de politie nog onderzoekt of ze iets van doen hebben met de wiet (duh)…

(advertentie)