(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Nou ja, noem ze maar gewoon, die reguliere Black Widow zaden van Mr. Nice Seedbank. Die zijn namelijk helemaal niet zo gewoon, behalve dan dat het reguliere (niet gefeminiseerde) wietzaden betreft. We hebben het namelijk wel over de originele Black Widow, wat dan eigenlijk weer gewoon de originele White Widow is. Snap jij het nog?

Als je onlangs het tweede deel van onze serie Herb History over White Widow hebt gelezen, dan weet je dat Black Widow eigenlijk de originele White Widow is. De breeder (Shantibaba) die de wietsoort namelijk in de jaren ’80 maakte, nam de originele moeder en vaderplanten daarvan namelijk later mee, toen hij van Green House Seeds de overstap maakte naar Mr. Nice Seedbank. Alleen omdat hij niet over de rechten beschikte, mocht de wietsoort de naam White Widow niet dragen.

Deze originele Black Widow is een veredeld fenotype van een kruising van een tussen Zuid-Indiase Kerala planten met een Braziliaanse sativa. De wietsoort bleek vanaf het begin een enorme dikke en vooral witte korst trichomen te produceren, waardoor de soort in eerste instantie White Widow genaamd werd. Het is de eerste ‘witte’ wietsoort en de basis van alle andere witte wietsoorten.

Pheno hunten

Omdat dit reguliere Black Widow wietzaden zijn, zijn het ideale zaden om zelf eens goed in te pheno hunten. Oftewel, op zoek gaan naar een mooi en bijzonder exemplaar om een unieke Black Widow moederplant van te maken. En mocht je nog grotere ambities hebben, en je eigen kruising willen maken, dan ook zijn deze Black Widow zaden ideaal. Het betreft namelijk originele genetica die nog niet met allerlei andere wietsoorten gekruist is, dus dat kun je met deze zaden goed zelf doen.

Deze klassieke en originele Black Widow is een gebalanceerde (40/60-60/40) hybride die een krachtige en euforische energieke high geeft. Door het hoge THC-percentage zijn witte wietsoorten zeer effectief in het bestrijden van pijnklachten. De effecten geven je een creatieve en sociale oppepper en de smaak is dankzij de veelheid aan trichomen zoet, intens en fruitig maar ook fris en aards tegelijk.

Grote opbrengst, gevoelig voor schimmel

In de kweekruimte zul je merken dat Black Widow zaden vitale, uitbundig groeiende planten oplevert. Hierdoor kunnen grote opbrengsten gehaald worden in de 8 tot 9 weken durende bloeifase. Tegelijkertijd maakt dat de soort ook gevoelig voor schimmels, dus het is aan te raden om de luchtvochtigheid tijdens de laatste weken van de bloei laag te houden.

  • Soort: hybride (60/40-40/60)
  • Genotype: Kerala, Braziliaanse sativa
  • Bloeifase: 8 tot 9 weken
  • Geslacht: regulier
  • THC: zeer hoog
  • Geur/smaak: zoet, citrus, intens
  • Effect: euforisch, energiek, pijnstillend, creatief en sociaal
  • Zadenbedrijf: Mr. Nice Seedbank
  • Verkrijgbaar bij: AmsterdamSeedCenter.com
(advertenties)