(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Jawel, de suikerzoete Lemon Zkittle met haar unieke groengele toppen en torenhoge THC-percentage, is ook als autoflower verkrijgbaar. Om de cupwinnende delicatesse automatisch te laten bloeien werd ze gekruist met Las Vegas Lemon Skunk, een wietsoort die bekend staat om zware oogsten. 

Wie graag gemakkelijk kweekt met autoflowers, heeft tegenwoordig echt niets te klagen. Met wietsoorten als Auto Lemon Zkittle hoef je echt niets op potentie en opbrengst in te leveren. West Coast Lemon Zkittle genetica is beroemd en geliefd om THC-gehaltes van boven de 20%. In Auto Lemon Zkittle komt deze eigenschap samen met de zware oogsten van de Las Vegas Lemon Skunk.

THC-kweekgemak

Auto Lemon Zkittle zorgt net als haar fotoperiode-gevoelige naamgenoot voor wiet met een bovengemiddeld hoog THC-percentage. Dat niet alleen maar ze is dankzij de kruising met de Skunk-genen van Las Vegas Lemon Skunk ook nog eens veerkrachtig en gemakkelijk om te kweken. Omdat de planten uit zichzelf bloeien, hoef je geen rekening te houden met lichtschema’s. Binnen doet ze er 75 dagen over om van zaadje uit te groeien tot oogstbare plant.

Sativa dominant

Sativa dominante autoflowers zoals Auto Lemon Zkittle zijn in het bijzonder interessant om te kweken, aangezien sativa’s doorgaans juist wat moeilijker zijn in de kweekruimte. Ze bloeien lang en kunnen behoorlijk hoog worden, maar dus niet als autoflower. Kijk maar eens naar dit mooie time lapse filmpje dat Dutch Passion maakte van een complete kweekcyclus.

Euforische high

De aromatische stoffen die Auto Lemon Zkittle zo zoet en fris maken, zorgen er ook voor dat je na het roken niet als een zoutzak op de bank blijft plakken. De high is energiek, euforisch en houdt lang aan, prima voor een sociaal avondje met vrienden dus.

  • Soort: sativa dominante autoflower
  • Genotype: Lemon Zkittle, Las Vegas Lemon Skunk
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 75 dagen van zaad tot oogst
  • Smaak: zeer zoet, citrus, fris
  • Effect: euforisch, high, energiek
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion
(advertenties)