(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Met de buitenwiet in kannen en kruiken, kunnen we ons weer fijn toeleggen op het kweken van heerlijke binnenwiet. En heerlijk, dat is Haze No. 1 zeker! Een langgerekte sativa, besuikerd met zoetzure kristallen, die ‘de eerste Haze’ zijn typische bloemige smaak geven. 

Haze No. 1 is met recht een wietsoort voor connaisseurs. Je moet namelijk wel wat overhebben voor je van de energieke high en typische zoete bloemensmaak kunt genieten. De wietzaden zijn om te beginnen niet gefeminiseerd waardoor er naast vrouwelijke, ook mannelijke planten zullen uitkomen. Daarnaast kent de sativa een bloeifase van wel 12 weken, en tot slot heeft Haze No. 1 de ruimte nodig omdat de soort flink kan strekken.

Gulle opbrengst

Laat je echter niet afschrikken want Haze No. 1 toppen maken de moeite van het kweken meer dan waard. De takken vormen groeien uit tot een lange aaneenschakeling van toppen, en zorgen voor een gulle opbrengst die tot 575 gram per vierkante meter kan oplopen. De wiet zelf is een gewilde delicatesse onder fijnproevers en het effect brengt een energieke, psychedelische ontspanning, hoe tegenstrijdig dat ook klinkt.

Doorbloeien voor CBN

Genetisch gezien bestaat deze Haze No. 1 van Spliff Seeds uit Afghani #1, O. Haze en Skunk #1. Planten van deze wietsoort kúnnen na 12 weken bloeien geoogst worden. Maar doe je dat niet, dan zullen ze daarna nog steeds gewoon doorbloeien. Hoe langer je met oogsten wacht, hoe meer THC zal worden afgebroken tot CBN, en hoe fysieker het effect wordt bij het roken van Haze No. 1.

Direct op 12/12

De hoge, open structuur van deze wietsoort, zorgt ervoor dat het licht ook de lager groeiende toppen kan bereiken. Het valt dus ook aan te raden om een krachtige kweeklamp te gebruiken die het licht diep straalt. Of je zet de planten direct na het ontkiemen op 12/12, want daar is deze wietsoort uitermate geschikt voor. Ook dan zullen ze namelijk nog een mooi formaat bereiken. Haze No. 1 heeft een bijzonder smakelijk bloemig, kruidig en zoetzuur aroma. Het effect is sterk psychoactief en geeft je een sociaal energieke boost.

  • Soort: 90% sativa dominant
  • Genotype: Afghani #1, O. Haze, Skunk #1
  • Geslacht: regulier
  • Bloeitijd: 12 weken
  • Smaak: zoetzuur, bloemig, kruidig
  • Effect: sterk psychedelisch, energiek
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
(advertenties)