(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Soms, heel soms pakt het allemaal even anders uit dan je van plan was. Bijvoorbeeld dat je eigenlijk net niét stoned of high moet zijn op dat moment, of dat je iets te diep in de joint bent blijven hangen en echt even te high bent… Kan de beste overkomen, dus hier 8 tips om snel weer veilig en gezond terug op aarde te komen.

Niet panikeren na teveel inhaleren

Voorop gesteld; ook al ben je te high of higher dan je op dat moment zou willen zijn, er bestaat geen enkel gevaar dat je aan een ‘overdosis’ wiet letterlijk ten onder gaat. Om door vergiftiging van cannabis om het leven te komen, moet je volgens de deskundigen tientallen KILO’S wiet in korte tijd verorberen en dat lukt alleen het Koekiemonster.

Toch kan het wel onprettig voelen als je te high of stoned bent geworden. Je kan de hele rit uitzitten en lijdzaam afwachten tot de draadjes weer allemaal goed verbonden zijn, maar dat kan zomaar een uur of langer duren. Daarom geven we je een handig overzicht van makkelijke tips om sneller op aarde terug te keren.

Handige tips om sneller je high te killen

We beginnen met een kaartje met 9 manieren om snel nuchter te worden, met dank aan onze Amerikaanse collega’s van Leafly:

Leafly heeft ook nog enkele extra bonustips in de aanbieding, zoals CBD gebruiken of snel een stukje citroen opeten…

Filmpje kijken…

Er is eveneens een geinig filmpje van nog geen minuut van de 8 belangrijkste tips gemaakt. Nou zouden we je dat graag direct via YouTube laten zien, maar daar staat het natuurlijk niet.

Dus moet je even op onderstaand fragment klikken en het vervolgens op de site van Leafly zelf bekijken, mits je niet te stoned bent en al het voorgaande nu alweer vergeten bent natuurlijk 😉

(advertentie)