(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Amsterdam is haze-hoofdstad van de wereld. Dankzij legendarische cannabispioniers als Sam the Skunkman en Neville, die de eerste haze-soorten al in de jaren ’80 naar onze hoofdstad brachten. Het spreekt dus voor zich dat je voor geweldige haze wietzaden als Amazing Haze, ook gewoon in Amsterdam moet zijn. 

Amazing Haze is een wietsoort van Homegrown Fantaseeds. Daarmee houdt het Amsterdamse zadenbedrijf de naam van de onze hoofdstad als haze hoofdstad van de wereld hoog. De High Times cupwinnaar is een veredelde kruising tussen de hybride-wietsoort Caramella en de wereldberoemde Amnesia Haze.

Typisch haze

Liefhebbers van de volle, exotische smaak van haze, zullen met volle tegen genieten van Amazing Haze. Aangezien de wietsoort voornamelijk sativa-dominant is, zullen kwekers hun beste beentje voor moeten zetten. Gééf je Amazing Haze echter de behandeling en aandacht die ze nodig heeft, dan beloont ze je daarvoor met toppen met een extreme hoeveelheid trichomen, en een indringende zoete en kruidige geur. Na een joint, pijp of verdamper mag je rekenen op een kraakheldere en energieke high die lang stand houdt.

Redelijk veeleisend

Zoals gezegd is Amazing Haze een treffende naam vanwege de verbazingwekkende smaak en het heerlijke effect dat de wietsoort je geeft. Voor de beginnende kweker kan de wietsoort echter redelijk veeleisend zijn. Je moet bijvoorbeeld over een gezonde portie geduld beschikken, om de 12 weken durende bloeifase af te wachten. En zoals bij de meeste sativa’s heeft ook Amazing Haze een behoorlijke drang om te strekken.

Dat gezegd hebbende, kun je er als kweker alleen maar op vooruitgaan wanneer je Amazing Haze een kans geeft. Je kweekkennis gaat met sprongen vooruit en je oogst is jaloersmakend goed, en kruidig als een typische Amsterdamse haze. Medicinaal gezien wordt Amazing Haze het vaakst ingezet bij angst- en eetproblemen.

  • Soort: sativa dominante hybride
  • Genotype: Caramella, Amnesia Haze
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 12 weken
  • Smaak: zoet, kruidig, typisch haze
  • Effect: helder, actief high, houdt lang aan. Goed tegen angst- en eetproblemen
  • Zadenbedrijf: Homegrown Fantaseeds
  • Verkrijgbaar bij: Wietzaadjes.nl
(advertenties)