(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als je in een god gelooft zou je gerust kunnen stellen dat wiet in het algemeen een godsgeschenk is. Toch lijkt de indica dominante hybride Sweet God rechtstreeks uit de hemel te komen vallen, met een goddelijke zoete smaak en een kneiterhoog THC-percentage tot 24 procent!

Een wietsoort wordt uiteraard niet zómaar naar God vernoemd, daar moeten hemelse eigenschappen tegenover staan, of toch op zijn minst goddelijke voorouders. Maar met een suikerzoete smaak, een THC percentage dat op zich al van god los is, en de goddelijke genen van BC God Bud en BC Sweet Tooth, heeft Sweet Bud het echter allemaal. Sweet God is dank, loud, top shelf, high grade, gas en fire tegelijk.

Om de THC-knaller BC God Bud zoeter en gebruiksvriendelijker voor kwekers te maken, kruisden de zadenmakers van het Canadese BC Bud Depot, de strain met de snellere en zoetere BC Sweet Tooth.

Cupwinnaar Sweet God

Het resulteerde in Sweet God, een vette, potente, zoete en snel groeiende hybride die voor 70% indica dominant is. Op zoek naar een cupwinnaar? Dan heb je hem nu gevonden want Sweet God kreeg van High Times al een verdiende top tien plaats in de lijst met wietsoorten van het jaar 2006, en sleepte in Toronto een Toronto Cannabis Cup in de wacht.

Sweet God toppen zijn compact en zoet, het THC-percentage is van god los!

Sweet God is niet alleen kwalitatief goed maar ook productief. De F1-hybride groeit explosief snel dankzij hybride groeikracht. Na het inschakelen van het 12/12 lichtschema komen Sweet God planten snel in bloei; zes tot acht weken later kun je haar goddelijke vruchten plukken. Daarover gesproken; Sweet God toppen hebben een fel groene kleur en zijn hard als golfballen.

In een joint of pijp proef je de zoete smaak, die wordt beschreven als een combinatie van snoep en met honing overgoten fruit. Vervolgens slaat Sweet God in als de hamer van Thor; je ledematen ontspannen en je komt in een lome dagdroom. Ga maar niet zitten als je niet van een couch-lock houdt. Of bij nader inzien… rook Sweet God in dat geval maar helemaal niet want de kans is erg klein dat je met deze wiet aan een couch-lock ontkomt.

De extreme potentie en het zware effect maken dit een geweldige strain om slaapproblemen mee te lijf te gaan en pijn mee te bestrijden. Angsten en stress verdwijnen als sneeuw voor de zon met deze hemelse wietsoort.

  • Soort: indica dominante (70% indica) hybride
  • Genotype: BC God Bud, Sweet Tooth
  • Geslacht: regulier
  • Bloeitijd: 6 tot 8 weken
  • Smaak: zoet, honing, fruitig
  • Effect: zwaar, loom, ontspannen, lichamelijk
  • Zadenbedrijf: BC Bud Depot
  • Verkrijgbaar bij: AmsterdamSeedCenter.com
(advertenties)