(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het lijkt eeuwen geleden toen wiet kweken in Amerika nog een clandestine operatie was, als je High Times’ nieuwe serie Growing Exposed kijkt. De serie brengt je rechtstreeks binnen in Amerika’s legale kweekoperaties en laat zien hoe professionele wiettelers in alle rust tegenwoordig opereren. Must watch!

Met de Amerikaanse cannabisbranche groeit ook het grootste cannabismagazine ter wereld. Want ook High Times was ooit een underground blaadje voor insiders. In die begindagen keek het magazine vooral hun ogen uit in de Amsterdamse coffeeshopscene maar dat hoeven ze sinds de Amerikaanse legaliseringsgolf allang niet meer.

Growing Exposed

Er is voor onze collega’s van High Times in eigen land inmiddels genoeg te zien. Zelfs de wereld die in de lage landen vooral verborgen blijft, namelijk dat van de ‘grootschalige hennepteelt’ zoals ons ministerie van Justitie het hardnekkig foutief blijft noemen. High Times zelf vond het daarom de hoogste tijd voor openheid van zaken en komt met een heerlijke serie over deze professionele kwekerijen: ‘It’s High Times For Growing Exposed.’

Growing Exposed lijkt een beetje op de MTV serie Cribs, alleen in plaats van de paleizen van beroemde rapperts krijg je een inside kijkje in de wereld van de meest indrukwekkende cannabis kwekerijen die Noord Amerika tegenwoordig rijk is. Het eerste seizoen van de serie zal it 12 delen bestaan waarvan er inmiddels twee online staan. Helaas kunnen we ze hier niet rechtstreeks met je delen, maar je kunt ze rechtstreeks op Vimeo bekijken. Hieronder vind je links naar de eerste twee afleveringen, enjoy!

Aflevering 1. Clandestine Gardens

Aflevering 2. Growing to new heights

 

(advertentie)