(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Gamende cannabisliefhebbers kunnen we Grand Heft Auto van harte aanbevelen, en niet gamende trouwens ook wel. Deze autoflower van het Britse Dr. Krippling is namelijk crimineel goed, en dat komt niet in de laatste plaats door haar klassiek Hollandse genen: AK-47 en Northern Lights Auto.

Je zou gerust kunnen zeggen dat Grand Heft Auto het paradepaardje is van Dr. Krippling Seeds uit Engeland. Het zadenbedrijf gebruikte de genetica – komen we zo op – namelijk om maar liefst vijf verschillende wietsoorten te maken: Grand Heft Auto, GHA Turbo Diesel Auto, Guy’s Girl Scout Cookie Glue Auto, Gorilla Infested Gelato Auto en Gelato Cookie D’oh-Ope Auto.

Grand Heft Auto

De wat ons betreft geniale naam voor een autoflower wietsoort, slaat trouwens niet alleen op de gelijknamige videogame, en is eigenlijk al een hele duidelijke omschrijving van wat je krijgt. Grand, dat zal je niet verbazen, slaat op het formaat. Heft staat voor ‘hefty’, wat zoveel als ‘zwaar’, ‘sterk’ of ‘heftig’ betekent. En Auto, dat weet iedereen geeft natuurlijk aan dat het een autoflower wietsoort betreft, die vanzelf in bloei gaat.

Grand Heft Auto is met andere woorden een grote potente autoflower, en dus perfect voor een geslaagde buitenkweek van formaat. De planten laten een uitbundige groei zien, en worden ondanks de vaststaande autoflower levenscyclus toch behoorlijk van formaat. Het is dan ook een autoflowers die groter wordt dan de meeste andere van zijn soort. Binnen in een pot is dat ongeveer een meter maar buiten mag je in de volle grond op een plant van 120 tot 150 centimeter rekenen. De totale cyclus zal zo’n 13 tot 14 weken duren en de planten zijn de laatste weken op hun mooist.

AK47 x Northern Lights Auto

Genetisch zit het dan ook wel snor bij deze GHA, want het is een kruising tussen de beroemde AK47 en Northern Lights Autoflower. Met deze genetica kun je rekenen op mooie plakkerige wiettoppen die glinsteren van geluk, maar toch vooral van een dikke laag trichomen, die ze als besneeuwde bergtoppen bedekt. Het THC-gehalte ligt rond de 18 tot 20 procent. En het effect tenslotte, maakt je opgewekt en euforisch. Perfect voor een potje Grand Theft Auto dus!

  • Soort: hybride autoflower (50/50)
  • Genetica: AK47, Northern Lights Autoflower
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Geur/smaak: bessen, fruitig, aards
  • Effect: euforisch en opgewekt
  • Zadenbedrijf: Dr. Krippling
  • Verkrijgbaar bij: Wietzaadjes.nl
(advertentie)