(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Met Exotic Purple Autoflower haal je een tropische traktatie in je Nederlandse poldertuintje. Zowel binnen als buiten produceert deze automatisch bloeiende hybride namelijk de heerlijkste exotische cannabis. Je kweekinspanningen worden beloond met prachtige paarse kleuren, een stevige fruitsmaak en heerlijk ontspannen effect.

Nog een maandje of twee en dan kun je buiten weer je eigen wietplanten kweken. In Nederland en Belgie gaat dat het makkelijkste met een autoflower zoals Exotic Purple Autoflower. Deze automatisch bloeiende hybride is verenigt het DNA van Purple Punch met dat van Pineapple Kush, en is daarmee een 60% indica dominante hybride. Aan het einde van de 8 tot 9 weken durende bloeifase, toveren de toppen vaak mooie paarse en roze kleuren tevoorschijn.

Purple Punch x Pineapple Kush

Na het ontkiemen groeit Exotic Purple Autoflower razendsnel, zodat ze drie tot vijf weken later klaar is om de eerste bloeiharen te produceren. Het groeien stopt echter niet tot de bloeifase het volledig heeft overgenomen. Hierdoor wordt Exotic Purple Autoflower in haar relatief korte leventje van ongeveer 12 weken groot genoeg om je van een mooie voorraad wiet te voorzien. Binnen kun je met deze wietsoort dan ook tot 500 gram per vierkante meter kweken.

Qua smaak doet Exotic Purple Autoflower je wellicht nog het meeste aan tropisch fruit denken. De smaak van bessen wordt je aangeboden door Purple Punch, terwijl de Pineapple Kush een tropische duit ananas in het zakje doet. Gecombineerd resulteert het in een complex mengsel van tropische, zoete, kruidige en zelfs romige smaken, die per fenotype licht kunnen verschillen. Het is een heerlijke twist op de veel voorkomende citrusgeuren en -smaken die je van veel andere wietsoorten gewend bent.

Creatieve ontspanning

Als indica dominante autoflower hebben de ontspannen en verdovende effecten de overhand in Exotic Purple Autoflower. Dit maakt het een geschikte keuze om ’s avond mee te ontspannen, en spierpijn na een iets te enthousiast bezoek aan de sportschool mee te dempen. Verder kun je heerlijk slapen op deze paars gekleurde cannabis, en is het een goed alternatief voor een ontspannen massage.

Voornamelijk lichamelijk effecten dus, maar toch heeft Exotic Purple Autoflower ook voor de geest wat te bieden. De sativa invloed die de soort namelijk ook heeft, zorgt voor een scherpe en creatieve mindset, dus gebruik het ook gerust in een sociale setting. Je vrienden zullen onder de indruk zijn van de schitterende bag-appeal van deze nieuwe paarse autoflower van Amsterdam Genetics.

  • Soort: indica dominante autoflower hybride (60% indica)
  • Genotype: Pineapple Kush, Purple Punch Auto
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Cyclus: 12 tot 13 weken van zaad tot oogst
  • Geur/smaak: zoet, kruidig, snoep en exotisch fruit
  • Effect: lichamelijk ontspannen en verdovend, mentaal scherp en creatief
  • Zadenbedrijf: Amsterdam Genetics
(advertentie)