(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Buiten wiet kweken gaat in de Lage Landen het beste met een snel en kort bloeiende wietsoort zoals Honey Cream Fast Flowering. Daarmee komt de bloeifase namelijk lekker snel op gang, zodat je des te eerder van de heerlijke karamelsmaak en intense indica-ontspanning kunt genieten! 

Honey Cream is een ‘fast flowering’ indica van Royal Queen Seeds met een bijzondere populariteit in Spanje, waar ze werd ontwikkeld. Het is een indica dominante hybride die supersnel en kort bloeit, zodat je in ons koude klimaat goede resultaten kunt behalen. De genen van BlueBlack, Maple Leaf Indica en White Rhino maken van Honey Cream een sterke en compacte indica die tegen een stootje kan.

Fast flowering

Het grootste voordeel van een wietsoort als Honey Cream is natuurlijk de korte bloeifase. Als fast-flowering soort begint deze dame dan ook vroeg in het seizoen te bloeien, en kun je al in september aan oogsten gaan denken. De bloeifase duurt slechts 7 tot 8 weken en is daarmee ideaal voor onze korte en soms onvoorspelbare zomers!
Afgezien van de korte en snelle bloeifase, is Honey Cream echter ook een wietsoort die dikke en harde indica toppen produceert. En zoals het een indica betaamt wordt ze niet te hoog maar krijgt ze uiteindelijk een prettig en discreet formaat.

Wanneer je Honey Cream aan het einde van haar bloeifase nog even goed laat afrijpen, valt je een plakkerige laag trichomen ten deel. Binnen zijn opbrengsten van een halve kilo per vierkante meter geen uitzondering, en buiten kan deze strain die hoeveelheid zelfs per plant opleveren. En over de oogst gesproken; die heeft een honingzoet aroma en doet zelfs een beetje aan karamel denken.

Vanwege de sterke variatie aan genen, heeft Honey Cream een complex terpenenprofiel waarin veel smaken en geuren zijn te herkennen. De smaak bij het roken blijft echter overheersend zoet. Honey Cream Fast Flowering is dan ook een overheerlijke traktatie die je volledig ontspant. Het is perfecte wiet om pijn of slapeloosheid mee te bestrijden, of om gewoon heerlijk mee te chillen.

  • Soort: indica dominante hybride (65% indica)
  • Genotype: BlueBlack, Maple Leaf Indica, White Rhino
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 7 tot 8 weken
  • Geur/smaak: zoet, karamel
  • Effect: lichamelijk ontspannen, euforisch
  • Zadenbedrijf: Royal Queen Seeds
  • Verkrijgbaar bij FreeSeedsOnline.com
(advertentie)