(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Astronomen kunnen stoppen met zoeken want AlienZ is aangekomen, en wel bij Green House in Amsterdam. Ze komen gelukkig in vrede en brengen vrolijke gevoelens en een uitstekend humeur. En dan hebben we het nog niet eens over de enorme lading plakkerige toppen met THC-percentages tot wel 24 procent gehad. 

Een Alien invasie klonk nog nooit zo aantrekkelijk als met de wietsoort AlienZ. Deze indica dominante hybride is namelijk de prachtige dochter van Watermelon Zkittlez van Dying Breed Seeds, en Velvet Moon van de Amsterdamse zadenmakers van Green House Seeds. Twee zeer potente wietsoorten die beiden bol staan van de trichomen en terpenen!

Watermelon Zkittlez x Velvet Moon

De combinatie van Watermelon Zkittlez en Velvet Moon zorgt voor een bijzonder terpenenprofiel in AlienZ. Het aroma is een perfecte combinatie tussen de frisse zure maar aardse citroensmaken van Velvet Moon, en de zoete snoep-achtige tonen van Watermelon Zkittlez. Een zoetzure smaakexplosie dus, waarin je beide ouders van AlienZ zou moeten kunnen herkennen.

Als kweker herken je AlienZ als eerste aan de sterke en uitbundige groei die ze van Velvet Moon erfde. Naarmate de groeifase vordert groeit de invasie uit tot planten met de mooie symmetrische vorm van een kerstboom, met stevige en lange zijtakken. De internodes zijn gemiddeld qua lengte, maar kort genoeg om met behulp van een sterke kweeklamp dicht te groeien, en dikke aaneengesloten clusters van toppen te vormen.

Geknipt voor extracten

Zowel Watermellon Zkittlez als Velvet Moon zijn bedeeld met een bijzondere aanleg om grote hoeveelheden trichomen te produceren. AlienZ zelf is wat dat betreft niet anders. De wietsoort is dan ook een zeer goede keuze voor de productie van hasj of extracten. Gewoon als wiet zie je dit uiteraard ook terug maar dan in de vorm van een dikke plakkerige laag met witte trichomen. Dit zorgt voor een ijzige witte look en een prachtige bag-appeal. Alhoewel je zulke plakkerige toppen natuurlijk beter niet in een zakje kunt stoppen.

Het THC-gehalte van AlienZ kan door de grote hoeveelheid trichomen oplopen tot wel 24 procent. Deze strain is dan ook geen wietsoort voor beginners, al zorgt ze wel voor hele prettige gevoelens. Het effect slaat snel in en houdt ook lang aan, en begint met een vrolijk lacherig gevoel. Het geeft je een fijn gevoel en goed humeur en is zeer geschikt voor een feestje of gewoon om even lekker te ontspannen na gedane arbeid.

  • Soort: indica dominante hybride (60% indica, 40% sativa)
  • Genotype: Watermelon Zkittlez, Velvet Moon
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Geur/smaak: zoete citrus, snoep, aardse ondertonen
  • Effect: sterk effect, vrolijk, gelukkig en ontspannen
  • Zadenbedrijf: Green House Seeds
(advertentie)