(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)
Space Shroom

Mocht je in verband met corona of wat dan ook niet op vakantie kunnen, doe jezelf dan een plezier en kweek je eigen trip naar Mars of Jupiter met Space Shroom. Daar kom je dan wellicht net zo fris en herboren van terug als een fysieke vakantie, want slechts één enkele dosis psilocybine zorgt volgens een recente studie van de universiteit van Yale, al direct voor blijvende nieuwe zenuwbanen die door stress en depressie verminderd zijn.

Trippen op truffels of magische paddestoelen is erg leuk en kan diepgaande spirituele inzichten geven. Dat niet alleen maar de wetenschap heeft in meerdere onderzoeken ontdekt dat psilocybine in paddo’s en truffels voor blijvende nieuwe zenuwbanen zorgt. Een nieuwe studie, uitgevoerd aan de universiteit van Yale onderstreept de groei van zulke nieuwe neurale connecties in de hersenen. Ook als die deels verloren gegaan zijn door stress en depressies, en al na één dosis!

LEES OOK: Vergroot je bewustzijn met psilocybine, Lion’s Mane en niacin

Space Shroom

Slechts één testlancering kost Spacex baas Elon Musk al zo’n 28 miljoen dollar, maar voor nog geen €20,- maak jij gewoon een innerlijke reis naar Mars of Jupiter. Wat zeggen we, voor dat geld kun je de trip misschien wel 20 keer maken, want de Space Shroom paddo kweeksets leveren wel 200 gram potente magic mushrooms op! De handige verpakking maakt het kweken ontzettend makkelijk, en al na 10 dagen kun je de eerste vlucht of oogst verwachten.

Potente paddo’s

Je kunt natuurlijk gewoon een doosje kant en klare truffels kopen als je van de psychoactieve effecten van psilocybine wil profiteren, maar zelf kweken loont echt de moeite in dit geval. Om te beginnen is de smaak van truffels een stuk viezer dan die van paddo’s maar dat is niet het belangrijkste. Paddo’s zijn namelijk ook veel potenter dan truffels, en die van de Space Shroom helemaal.

De paddo’s uit de gemakkelijke kweeksets zijn namelijk veredeld door een deskundige mycoloog met meer dan 50 jaar ervaring. Deze 72-jarige teelt en kruist de paddo’s al jaren, en heeft op die manier een soort ontwikkeld die uitzonderlijk makkelijk gekweekt kan worden, snel groeit en veel paddo’s oplevert en ook nog eens zeer krachtig is. Beginnende psychonauten wordt dan ook aangeraden om met niet meer dan 10 gram verse, of 1 gram gedroogde paddo’s te beginnen. Paddo’s zijn verder ook niet kant en klaar te verkrijgen in Nederland, dus de enige manier om er überhaupt aan te komen is door ze zelf te kweken, wat ook gewoon mag in Nederland. Je eigen paddo’s kweken is in tegenstelling tot cannabis namelijk helemaal legaal.

Jupiter of Mars?

Space Shroom kweeksets zijn verkrijgbaar in onder andere de soorten Jupiter en Mars. Ze worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd en produceren binnen een dag of tien al een eerste vlucht. De Space Shroom kits staan bekend om hun simpele instructies, grote opbrengst en krachtige potentie. Je kunt de paddo’s vers gebruiken en blijven na de oogst ongeveer 10 dagen goed. Droog je ze, dan kun je ze ongeveer een jaar bewaren, en heb je ook veel minder nodig voor een trip. Begin met 10 gram verse paddo’s of 1 gram gedroogde paddo’s, of microdoseer met ongeveer 1 gram verse paddo’s of 0,1 gram gedroogde Space Shroom.

De Space Shroom kweekkit is goed voor drie oogsten en zo’n 200 gram verse paddo’s. Foto: Yarygin, Shutterstock

Kweken

Paddo’s kweken met de Space Shroom kit is een stuk makkelijker dan het kweken van je eigen wiet. Je verwijderd gewoon de deksel van de binnenste (doorzichtige) doos, en besproei het substraat met water. Sproei ook wat water aan de binnenkant van de top en plaats die terug op de kit maar laat de deksel van de binnenste doos weg. Een bijgeleverd doek plaats je vervolgens over de gaten van de kit, behalve het bovenste gat.

Wanneer je de hoedjes van de eerste paddo’s ziet, kun je stoppen met water geven. Verwijder het doek dan wat verder zodat er meer gaatjes vrijkomen. Verwijder het doek op deze manier dagelijks wat verder tot er geen gaten meer te zien zijn, en je na een dag of tien een goed gevulde bak met paddo’s hebt.

Bij het oogsten moet je je handen even goed wassen, want het is zaak om het witte mycelium niet te besmetten. Pak de paddo’s voorzichtig en één voor één bij de stam, en draai ze er voorzichtig uit. Paddo’s die aan de zijkant van het substraat groeien kun je het beste met een steriele pincet verwijderen. Hierna kun je de instructies nog eens volgen en zo in totaal drie keer van de kit oogsten, zodat je uiteindelijk zo’n 200 gram paddo’s hebt.

Space Shroom paddo kweeksets bestel je voor €19,95 op Dutch-Smart.nl, ze worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

(advertenties)