(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

We hebben er een jaartje langer op moeten wachten maar het EK voetbal is begonnen. Met drie overwinningen op zak gaan de oranjeleeuwen erg lekker! ‘We’ stevenen af op de achtste finales en het Nederlands elftal wordt door kenners als een van de favorieten gezien. We moeten echter nog wel wat wedstrijden kijken voor het zover is. En dat doe je natuurlijk in oranjestijl, met een lekker wietje erbij!

Tijdens het EK voetbal kun je even ongegeneerd de chauvinist uithangen, en helemaal als je land – wat zeggen we, óns land – goed presteert. De kaasblokjes komen tevoorschijn, en misschien een lekker harinkje op tafel, eventueel een Heineken maar de Nederwiet mag sowieso niet ontbreken. En met deze vijf knaloranje blowersbenodigheden wordt het helemaal een feest!

1. Oranje tips

Oké, laten we beginnen zoals we doorgaans ook aan het draaien van een dikke joint of spliff beginnen. Met de tip dus, en we kunnen je wat dat betreft ook met veel plezier tippen over de vrolijke knaloranje tips van Flamez. Het oranjegevoel stijgt meteen naar je hoofd en als we je nog een tip mogen geven, vul je joint dan met een lekkere Orange Bud. De tipjes zijn van lekker stevig papier en een mooie basis voor je joint, een boekje kost slechts €0,45 en bevat 50 tips, dus bestel er genoeg want we gaan ervan uit dat het EK nog wel even duurt voor Nederwietland.

2. Je wiet in het oranje

Natuurlijk steek je niet alleen jezelf in het oranje voor een wedstrijd maar ook je wiet. Het kan met deze oranje Medtainer, die ook na het EK niet zal misstaan. We kunnen je het gebruik van de Medtainer namelijk altijd van harte aanbevelen. In deze potjes houd je je wiet namelijk op zijn best. In tegenstelling tot wietzakjes wordt je Nederwiet niet platgedrukt, en blijven er ook geen trichomen aan de binnenkant plakken. De Medtainer is geurvrij, luchtdicht en waterdicht en bevat tevens een handige grinder. Herbruikbaar en dus veel beter voor het milieu dan wietzakjes, en dat voor maar €9,95

3. Grinder in stijl

Een oranje grinder om je wiet in stijl mee te vermalen mag natuurlijk ook niet ontbreken bij een cannabisminnende voetbalfan. Deze – we geven het toe – is gewoon een simpele recht toe recht aan grinder van acryl maar hij doet zijn werk prima en het belangrijkste: hij is fel oranje! De grinder heeft een diameter van 6 centimeter en kost je slechts €2,99.

4. Wie niet weegt, die niet wint!

Thuisdealende voetbalfans moeten hun wiet natuurlijk ook weleens tijdens wedstrijden wegen, en wat is er dan leuker dan dat te doen met deze stoere Tuff-Weigh weegschaal voor slechts €24,95? Hij weegt tot op een honderdste van een gram nauwkeurig en kan tegen een stootje dankzij de stevige uitvoering. Al is dat wellicht niet eens nodig want de rubberen ani-slip grepen zorgen ervoor dat je hem niet snel zult laten vallen. Het verlichte LCD scherm vertelt je precies hoeveel je wiet weegt, en je neemt hem gemakkelijk mee als je bij vrienden voetbal gaat kijken.

5. Geef je wiet een oranje smaakje

Ondanks dat niet iedere coffeeshop altijd een goede Tangie of Orange Bud op voorraad heeft, kun je tijdens wedstrijden toch genieten van wiet met een lekkere oranje sinaasappelsmaak. En wel met deze Fresh Orange Frutastick. De stick is eigenlijk een pen waarmee je de smaak van sinaasappel op je vloeitje kunt tekenen. Hij is goed voor wel 500 tot 1000 joints want één enkele streep geeft al meer dan genoeg smaak. De Frutastick kost €9,95.

[Openingsbeeld: HBRH/p_fishkin, Shutterstock]
(advertenties)