(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wie planten kweekt oogst natuurlijk ook graag optimaal, en dat is precies waar Elixers Booster voor ontwikkeld is. Want hoewel reguliere bloeivoeding daarvoor ook de juiste mineralen bevat, kan het altijd beter. Elixers Booster bevat dan ook 50% meer biomineralen zonder ballaststoffen. Voor een zware en suikerzoete opbrengst.

Met een goede basisvoeding kom je een heel eind als het op oogsten aankomt, maar wil je nét dat extra zetje voor je bloeiende planten, dan kun je niet zonder een goede booster. Elixers Booster is een hoogwaardig product dat je planten die extra boost kan geven. Het bevat in vergelijking met andere vloeibare bloeivoeding, een dikke 50% meer biomineralen en geen ballaststoffen zoals natrium en chloor.

Boost de suikerproductie!

De Booster verhoogt in de bloeifase de suikerproductie enorm. Dat betekent niet dat er letterlijk meer suiker in je opbrengst zit maar wel dat je planten meer suiker tot hun beschikking hebben voor de ontwikkeling van bloemen en vruchten. Het gevolg is een zwaardere opbrengst met een heerlijke aromatische smaak.

Booster bevat voornamelijk de biomineralen fosfor (P) en kalium (K) om planten in de bloeifase een extra duwtje in de rug te geven. Daarnaast vermindert het product ook de stressbestendigheid en het herstellend vermogen van planten, met enzymen.

Gebruik

Elixer Booster kan tijdens de gehele bloeifase gebruikt worden, en is een aanvulling op de reguliere bloeivoeding. Het is geschikt voor aarde, hydro en kokos en alle automatische irrigatiesystemen en of bevloeiingssystemen. Gebruik Booster voor het beste resultaat in combinatie met de Elixer voedingslijn. Elixer raadt aan om het in ieder geval vanaf de vijfde bloeiweek tot aan de laatste week voor de oogst te gebruiken.

Elixer Booster is verkrijgbaar bij de betere (online) growshop en tuincentrum in flessen van één en vijf liter. Elke milliliter Booster is goed voor een liter gietwater. Kijk op Elixer.nl voor meer informatie over Booster, en de andere producten uit de minerale voedingslijn van Elixer.

(advertenties)