(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een geschikte wietsoort vinden die ook nog eens aan al je wensen voldoet, is een leuke zoektocht maar je moet wel goed opletten. Niet alle wietsoorten zijn immers geschikt voor jouw specifieke situatie, en van de wietzaadjes die dat wel zijn, voldoen niet alle strains aan jouw persoonlijke eisen. Maar geen nood, want de juiste wietzaden vinden wordt een eitje met Zamnesia’s nieuwe Seedfinder.

Het zoeken naar de beste wietzaden die helemaal aan al je eisen voldoet, kan voelen als zoeken naar de spreekwoordelijke speld in een hooiberg. Je zou er nog keuzestress van krijgen, en zeker met het enorme aanbod aan wietzaden, strains en soorten die tegenwoordig te koop zijn. Om je zoektocht echter te vergemakkelijken en al die keuzestress in één klap te omzeilen, heeft Zamnesia onlangs heuse Seedfinder gelanceerd. Een online tool die je zoektocht beperkt tot 8 eenvoudige vragen.

Geschikt voor jou?

Wellicht denk je dat iedere wietsoort geschikt is, en je dus alleen een soort hoeft te kiezen die je lekker vindt. Helaas is dat niet het geval. Alleen daarvoor ontwikkelde wietsoorten kunnen bijvoorbeeld goed buiten gekweekt worden in ons klimaat. Zulke strains zijn dan vaak ook weer niet goed om binnen te kweken, en worden bijvoorbeeld veel te lang, of kunnen niet goed tegen het intense kweeklicht binnen. En de wietsoorten die wél geschikt zijn voor jouw manier van kweken, hebben natuurlijk ook niet allemaal het effect of de smaak waar je naar zoekt.

Wietsoorten kunnen veel verschillen. De strain die je kiest kan een kweek maken of breken. Foto: Dogcan Susluoglu, Shutterstock

Zamnesia’s Seedfinder

Kortom, het vinden van jouw ideale volgende wietsoort om te kweken kan een stuk makkelijker. En met Zamnesia’s nieuwe Seedfinder wordt het helemaal een eitje om de uitverkoren strain te vinden. Die helpt je namelijk bij het vinden van de beste soort voor jouw behoeften en voorkeuren. De tool schotelt je acht eenvoudige vragen voor, waarna je een selectie krijgt van alle wietsoorten uit hun database die aan jouw antwoorden voldoen. Daarna hoef je alleen nog even een wietsoort uit de aanbevolen selectie te kiezen.

De nieuwe Seedfinder is ook handig voor kwekers die zelf weten waar ze op moeten letten bij het kopen van wietzaden. Door het stappenplan even te doorlopen, maakt de online tool namelijk een handig lijstje voor je, met daarop alle wietzaden die aan je criteria voldoen. Je hoeft dan alleen nog maar even te kiezen wat je lekker vindt.

Probeer nu!

Wil je de nieuwe Seedfinder van Zamnesia proberen, dan kan dat nu meteen want je hebt de stappen zo doorlopen. Ontdek wat de beste wietsoorten zijn in jouw eigen specifieke situatie, klik op de afbeelding hieronder om te beginnen, of ga naar zamnesia.nl/cannabis-seedfinder.

[Openingsbeeld: Talaj, Shutterstock]
(advertenties)