(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De negen Night Queens van Dr. Groen zijn alweer 6 weken onderweg in hun bloeifase. In deze periode is het vooral zorgen dat het de groene dames aan niets ontbreekt en kijken hoe hun toppen dikker en vetter worden. En dat is precies wat Dr. Groen jullie in dit fotoverslag voorschotelt: weinig tekst en lekker veel plaatjes, smullen!

Aangezien het meeste werk in deze zesde bloeiweek wel gedaan is, heb ik voor deze keer maar eens extra veel foto’s gemaakt. De negen Night Queens dikken in deze periode namelijk lekker aan en glimmen als een diamant in het licht van de kweeklamp. Ze zijn bijzonder fotogeniek mag ik wel zeggen!

De meeste bloeiharen zijn nu nog wit, maar de toppen zien er al steeds rijper uit in deze zesde week van de bloeifase.

Kweekfeiten week #6

Voor ik overga tot het fotoverslag nog even wat feiten van de afgelopen zesde week van de bloei. De planten drinken ongeveer 200 milliliter voedingswater per dag. Ik ben nog niet met spoelen begonnen want de planten zitten nog vol met witte bloeiharen, al verschijnen hier en daar nu wel ook de nodige bruine ingedroogde bloeiharen. Langzamerhand ben ik wel gaan minderen met de PK booster waardoor de planten nu voornamelijk hun bloei basisvoeding krijgen. Het voedingswater zuur ik natuurlijk aan tot een pH-waarde van 6,4 en heeft een voedingswaarde (EC-waarde) van 1,7.

De negen Night Queens zijn samen goed voor 33 heerlijke toppen.

De gefimde toppen (zie geheim experiment) zijn nog niet heel veel groter dan de anderen, maar hebben wel aanzienlijk meer trichomen op dit moment.

De nu nog overwegend groene bladeren zullen de komende weken steeds verder vergelen

Sea of Green!

Nog één laatste groepsfoto dan.

Poppetjes gezien? Kastje dicht!

Tot volgende week!

Dr. Groen

Zelf ook wiet kweken zoals Dokter Groen? Bestel de kant en klare CNNBS kweekkast met 150 Watt HPS kweeklamp. We brengen hem bij je thuis voor slechts 485 euro

(advertenties)