(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wij zijn fan van Night Queen. Wie had gedacht dat een pure Afghaanse indica die al in de jaren tachtig ontdekt werd, anno 2016 sommige van de beste kush variëteiten kan kloppen op het gebied van harsproductie, smaak en opbrengst? De soort is met recht een koningin van de nacht.

Night Queen is superfrosty, blijft vrij laag en maakt dikke compacte toppen aan met een krachtige indringende smaak die eerder aan een Amerikaanse kushsoort doet denken dan aan het pure Afghaanse ras dat ze is. De soort is nu eens geen hybride zoals we meestal zien, maar brengt je het beste van pure Afghaanse indica.

De indica genen zorgen voor een groot aantal voordelen in de kweekruimte. Zo blijft Night Queen bescheiden in hoogte en maakt ze mooie korte internodes aan. Haar schutbladeren hebben energie-efficiënte brede bladvingers waarmee ze ieder lichtstraaltje opneemt. De bloeiperiode is met 8,5 weken lekker kort en de toppen worden ongekend hard en frosty, Google voor de gein maar eens naar afbeeldingen van deze soort. Had Dutch Passion de soort Ultra Kush of zoiets dergelijks genoemd dan hadden we het ook geloofd.

Een kleine greep uit de frosty toppencollectie van Night Queen, deze soort moet een geweldige opbrengst aan hasj of concentraten opleveren.

De smaak van Night Queen is zeer indringend, kruidig en fris zuur en aards zoals ook een goede kush hoort te smaken. Niet zo gek want kush soorten stammen ook van Afghaanse genetica. Een jointje of bong met de strain is puur genieten en in de verdamper zorgt de rijkelijke harslaag voor dikke dampwolken. Rosin persen is ook geen enkel probleem met de harde plakkerige nugs van Night Queen.

Het effect sluit ook naadloos aan bij de glimmende bijna zilverkleurige toppen en is behoorlijk sterk. Alleen de meest doorgewinterde cannabisgenieters kunnen een hele pure joint van deze soort tot de tip oproken. Je voelt een krachtige body stone zoals dat heet, een typische indica buzz. Ontspannen en aangenaam met niet al te veel psychedelische effecten in het hoofd. Night Queen is in de kweekruimte dan misschien een echte koningin, in je joint veranderd ze van karakter en krijgt ze wat weg van een holbewoner die met een grote knuppel, keihard en snel inslaat. Een heerlijke soort om te kweken en een heerlijke soort om te roken, wij zijn fan.

  • Soort: indica dominante variëteit
  • Genotype: 100% Afghanica
  • Bloeitijd: 8,5 weken
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • THC: tot 20%
  • Smaak: indringend, citrus, aards, kush
  • Effect: zware body stone
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion
(advertenties)