(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Je zou Kuchi – een indica dominante soort van Devil’s Harvest – de ultieme samensmelting van de beste wietsoorten uit de Engelstalige wietwereld kunnen noemen. De soort is namelijk gecreëerd met Cheese uit Engeland en Kush uit Amerika, San Fernando Valley om precies te zijn.

Kuchi is het product van een originele Cheese moederplant en een knaller van een Kush vader. Beide wietsoorten kunnen zelfs de meest doorgewinterde blower nog een couch-lock bezorgen, dus je kunt wel nagaan dat kuchi meer dan een doorsnee rokertje is. Denk aan de fruitige smaken van Cheese, gecombineerd met het aardse van de Kush. En dat dan overgoten met een plakkende witte laag met hars die bol staat van de THC (20+%!).

Toen Devil’s Harvest het kweekprogramma voor Kuchi opstelde, kan het bijna niet anders zijn geweest, dan dat ze de geboorte van een ultieme indica THC-knaller voor ogen hadden. Kuchi is zowel in de kweekruimte, als in de joint namelijk een echte indica. De strain is hierdoor uitstekend geschikt om in een kleine kweekruimte te laten groeien, ze wordt niet al te groot en de korte internodes en een ongekende vitaliteit zorgen ervoor dat de de planten groeien als stevige, bossige struiken. Toppen worden mooi vol en zeer compact zoals je van een ultieme indica mag verwachten. Bij het roken zul je de indicagenen ook direct opmerken want Kuchi is zeer sterk. Wie niet oplet ligt binnen de kortste keren te slapen als doornroosje, of zit op zijn minst aan zijn stoel of bank genageld.

De geur van een bloeiende Kuchi plant is zeer penetrant dus zorg voor een goed werkend koolstoffilter wanneer je er een kweekavontuur mee aangaat. De soort vult een Sea Of Green zonder moeite en creëert een dicht bladerdek met niets dan bonkige toppen. Je kunt haar na acht weken oogsten voor een extra zoete rookervaring, geef je haar echter de volle tien weken de tijd, dan haal je het krachtigste effect in Kuchi naar boven.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: San Fernando Valley OG Kush, Original Cheese
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Opbrengst: hoog
  • Structuur: korte internodes, bossige structuur
  • Zadenbedrijf: Devil’s Harvest Seeds
  • Verkrijgbaar bij: AmsterdamSeedCenter.com

 

(advertenties)