(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Atomical Haze is een nieuwe generatie hazesoort van Paradise Seeds; een sativadominante hazekampioen met een zoetzure maar tegelijkertijd kruidige smaak. Een exclusieve wietsoort die er niet alleen voor de connaisseurs is, maar ook commerciële kwekers met een gulle oogst weet te bekoren.

Coffeeshopgangers weten tegenwoordig steeds beter wat ze willen en vragen dan ook steeds vaker om wat bijzonderders dan een Power Plant, Amnesia of White Widow. Atomical Haze voldoet aan die vraag met een unieke zoetzure sativasmaak, een rijke hoeveelheid hars en voor de kwekers een gulle oogst. De soort is een uitgekiende mix met aan de ene kant originele hazeklassiekers uit Colombia, Mexico en Thailand, en aan de andere kant een klassieke sativa uit India en een zoete Afghaanse Indica.

Deze gulle mix van de beste landrassen geeft Atomical Haze uitstekende kwaliteiten zowel voor de cannabisgenieter als voor de kweker. Als connaisseur weet de soort te enthousiasmeren met een typische zoetzure hazesmaak en een oppeppende psychedelische high waarmee het heerlijk genieten is. Voor de kweker lijkt de soort dankzij haar iets langere bloeifase op het eerste gezicht wellicht misschien geen typische commerciële soort, maar schijn bedriegt. Atomical Haze maakt dit namelijk ruimschoots goed met haar enorme opbrengst. Slimme kwekers weten de totale cyclus van Atomical Haze trouwens goed terug te brengen door de soort in een Sea of Green te kweken zonder lang voor te groeien.

atomicalhazeWie wat minder haast heeft kan zijn of haar kweektent trouwens prima tot de nok toe vullen met slechts een of twee Atomical Haze dames en enige subtiele training. maar wat je kweekmethode ook is; aan het einde van haar leven zit de gemiddelde Atomical Haze plant vol met mooie grote plakkerige toppen. Toppen met een blad-budverhouding waar knippers een gat van in de lucht zullen springen, die je bij wijze van spreken als rijpe peren van de planten plukt. In ons klimaat is Atomical Haze geen echte buitenplant, maar wie bijvoorbeeld een jaartje in Spanje woont of in een andere zuidelijke streek kan met deze soort rekenen op planten van monsterformaat die door haar sativagenen ook goed bestand zijn tegen schimmels.

Atomical Haze heeft een overheerlijke zoetzure hazesmaak en geeft je een krachtige psychedelische high die je niet aan je bank doet plakken. Het gevoel geeft eerder een sterke drang om op pad te gaan om te dansen, sporten of een creatieve hobby mee uit te oefenen. Het effect houdt lang aan en is kraakhelder en leverde Atomical Haze samen met de watertandend lekkere smaak, een eerste plaats in de categorie sativa bij de Canadese Treating Yourself Marihuana Cup.

 

  • Soort: sativadominante (80%) hybride
  • Genotype: sativa’s uit Colombia, Mexico, India en Thailand, Afghaanse Indica
  • Bloeitijd: 9 tot 10 weken
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Smaak: zoetzure hazesmaak, kruidig
  • Effect: verkwikkende high, creatief en actief
  • Zadenbedrijf: Paradise Seeds
(advertenties)