(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

William Jonathan Drayton Jr., bij jou en mij wellicht beter bekend als rapper Flavor Flav van het legendarische Public Enemy, was op weg naar de begrafenis van zijn moedertje lief. En toen werd hij aangehouden door de politie, dat zul je altijd zien…

Op weg naar de begrafenis van zijn verwekster reed Flavor Flav behoorlijk snel. Te snel eigenlijk. Hup, aan de kant gezet door plichtsgetrouwe agenten en ja hoor: er klopte het een en ander niet. Om te beginnen had de New Yorker marihuana bij zich. Nog steeds illegaal in die staat. Dus onze held mee naar het bureau. Daar bleek ten overvloede van de ramp in ontwikkeling ook nog eens dat hij rondreed met een ongeldig rijbewijs.

Op zich geen verrassing voor Flav zelf, want het rijbewijs was al zestien keer eerder ongeldig verklaard! Zoals het een goed rapper betaamt wist Flavor Flav zich er desondanks vrij snel uit te lullen en kwam hij nog op tijd bij de begrafenis aan. Wel moet hij zich deze maand nog verantwoorden voor een rechter. Bring the noise!

(advertenties)