(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De wereld herbergt een hoop zotten, zoveel wordt wel weer duidelijk als we een bericht op de website van Tribune India onder ogen krijgen. Alleen al van de titel ‘After smoking marijuana, Assam man chops off his penis ‘out of fear of religion’ krijgen we spontaan buikkramp. En dit is niet eens de eerste volidioot dit jaar die zijn piemelmans een onherstelbaar k*tgeintje flikt ook.

Goed voorbeeld doet volgen, maar slecht ook

Een kleine drie maanden geleden donderden we al eens van schrik van onze redactiestoel, toen we het krankzinnig relaas lazen van een 23-jarige jongeman in Thailand die – nadat ie een bong met 2 gram wiet door zijn longen had gejaagd – vanwege een hardnekkige erectie maar eens besloot om zijn jongeheer te gaan trimmen met een schaar. Uiteindelijk hield de mafketel nog 2 centimeter mannelijkheid over na zijn verwoestende knipwerk.

LEES OOK:  Waargebeurde horror • Thai knipt eigen penis af na… blowen!

En dan denk je dus: dit was eens maar nooit weer (hopelijk). Maar nee hoor.

Nog geen drie maanden na de zotte Thai reizen we spoorslags af naar het bloedhete India. Of die belachelijke hitte van wel 50 graden de mensen daar zot maakt, het zou zomaar kunnen. Hersencellen zijn niet gebouwd om langzaam gefrituurd te worden door de zon.

Ali blowt, krijgt een psychose en maakt gehakt

Maar wat de oorzaak ook mag zijn voor dit tweede piemel-eraf-choppen-incident van 2022, feit is dat ook ene Sahajul Ali voortaan weinig plezier meer zal beleven aan zijn plasser.

Op 19 mei, vier dagen geleden dus, rookte de arme kerel cannabis. Op zich is dat niks ongewoons in India, maar hier liepen de zaken volledig uit de hand. Mede, nee uitsluitend door toedoen van Ali zelf trouwens, die naar verluidt net als eerdergenoemde Thaise pik-chop-broeder door de wiet in een psychose zou zijn geraakt.

Daar valt best iets op af te dingen (zie het artikel: Wetenschapper: “Cannabis veroorzaakt géén psychoses”), maar linksom of rechtsom ligt er ergens in het dorp Dekar in het Indiase district Sonitpur nu een voorgoed werkloze piemel te verrotten, eentje die eerst nog aan Ali hing zeg maar.

Zoek de piemel van Ali…

Voor de grotere zaak en uit boetedoening

Eveneens naar verluidt, zo schrijft Tribune India, is Ali ‘mentally disturbed’. Nou geloven wij dat gezien de gruwelijke zelfamputatie direct, maar laten we in het kader van hoor en wederhoor toch maar eens die Ali zelf aan het woord laten. Want geloof het of niet, die gaf een interview aan de krant Guwahati Times over het (h)akkefietje.

En daaruit leren we dus dat Ali zijn flierefluiter eraf chopte vanwege zijn zonden en omdat Ali een religieus man is moest zijn pruimenprikker daar blijkbaar voor boeten. Wiet roken is een zonde. Maar ja, Ali kan niet zonder de psychoactieve drugs. En daarom, alsof het verder allemaal niet dondert, moest pikkie hangen. Omdat we niets in de vertaling verloren willen laten gaan, hier in het Engels de verklaring van Ali over het choppen:

“My religion does not allow me to take cannabis. After I smoked it, I was worried that something bad was going to happen to society. I chopped off my penis for the greater good and to repent my action”

Inderdaad, het moet echt bloedheet zijn daarginds. Overigens wist een vriend van Ali nog aan Tribune India te melden dat Ali al jarenlang ‘verwikkeld is in vreemde scenario’s’. Zo zou Ali de piemelloze in 2003 bijvoorbeeld een nacht hebben doorgebracht met een… leeuw.

[openingsbeeld: Bankrx/Shutterstock]
(advertentie)