(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De wietplanten in Sesamstraat zijn niet meer. Dat wil zeggen, ze hangen ondersteboven te drogen in Elmo’s kweektent. Waarom die in deze zevende bloeiweek al heeft geoogst, dat legt onze vrolijke vriend natuurlijk zelf uit…

Hallo kweekvrienden, welkom bij mijn laatste verslag van deze ronde. We tellen bloeiweek nummer 7 en in heb al geoogst. Wat vroeg, zul je wellicht denken maar ik zal zo uitleggen hoe dat zo gekomen is. In ieder geval hangen de 9 amnesia dames ondersteboven te drogen in mijn tentje…

Ik had me het kweekje zelf ook iets anders voorgesteld, in ieder geval stond deze vervroegde oogst bij aanvang niet gepland. Mede door de spint, maar ook door aangekondigde werkzaamheden van de woningbouw… in mijn huis! Helaas blijft het altijd tricky zolang het binnenkweken nog niet is toegestaan. Ik mag dan wel de kleinste hobbykwekert van Sesamstraat zijn, maar toch wil ik niet dat er een of andere monteur met zijn neus in de Amnesia’s zit straks.

Al met al heb ik besloten om m’n kweektentje voorlopig maar even op te ruimen, dat geeft me meteen de tijd om voor eens en voor altijd met de spint af te rekenen. Ik heb een paar flessen Rogis Knoflookextract gekregen en ga daar mijn moederplanten ondertussen maar eens mee behandelen. Het goedje is helemaal natuurlijk en gaat als het goed is in de sapstroom van de planten die daardoor onaantrekkelijk worden voor ongedierte. Als ik dan ook de tent nog eens helemaal grondig schoonmaak, moet het wel weer goed komen voor de volgende ronde. Zodra de werkzaamheden gedaan zijn zal ik zeker m’n tentje weer opzetten en kunnen jullie uiteraard weer meegenieten van mijn cannabisavonturen.

12210736_830952087003646_924873413_o

Onlangs mocht ik van RollingStoned een Neutralizer testen. Een half uurtje voor het oogsten heb ik het apparaatje dus uit de verpakking gehaald en aangezet. En warempel! Na een uurtje aangestaan te hebben rook je totaal geen wietlucht meer in de kamer. Het is een rare gewaarwording want je verwacht het niet van zo’n klein apparaatje. De geur word dus inderdaad weggehaald want man, man, man, wat ruikt die Amnesia Haze sterk! Geniet nog even van de foto’s en tot over een paar weken.

Elmo

(advertenties)