(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wat dacht je van een vette kush-indica met een eveneens vette opbrengst, overgoten met een zoete sativa-trichomensaus? Dat is namelijk exact wat Paradise Allkush is. En dat dat niet alleen in theorie erg lekker klinkt maar ook in de praktijk een heerlijke wietsoort opgeleverd heeft, bewijzen de Highlife en Argentina Cannabis Cup die de soort op haar naam heeft staan.

Allkush komt voort uit meerdere generaties indica’s uit de kush regionen van Pakistan en Afghanistan die veredeld zijn met potente Hollandse genetica. De sterke kushgenetica zorgt ervoor dat de plant gemakkelijk te kweken is, een dikke trichomenlaag aanmaakt en in slechts 56 dagen af te bloeien is, terwijl de Hollandse soorten daar nog een sativaschepje bovenop doen. Het geheel heeft geresulteerd in een uitstekende opbrenger die zich uitstekend leent voor het maken van hasj.

AllKush-Feminised-Seeds-Paradise-Feminised-Seeds-[2]-83-pAllkush heeft door inmenging van verschillende Hollandse soorten ook een aardige sativa-invloed die ervoor zorgt dat de smaak niet alleen heelkushkrachtig, maar ook sativazoet is. Het effect van de soort houdt door de sativagenen ook langer aan, en geeft je een iets energiekere high dan een pure indica kushsoort zou doen. Allkush – zou zou je kunnen zeggen – is daarmee eigenlijke een excellente allrounder en een prima keus voor beginners en pro’s tegelijk.

In de kweekruimte zal je merken dat Allkush het je niet te moeilijk maakt, ze groeit snel en krachtig maar blijft redelijk compact. Planten worden na een paar keer toppen snel bossig van structuur en vullen je kweekruimte goed op, ideaal voor een scrog opstelling of een goed gevulde SOG. De bloeifase duurt met zo’n 8 weken niet al te lang en de opbrengsten zijn genereus maar van connaisseursklasse tegelijk.

Bekroningen van de Nederlandse Highlife en het de Argentina Cannabis cup bewijzen dat de strain ook in de praktijk erg lekker is. De volle zoete smaak en het lang aanhoudende effect werden met deze prijzen beloond. De wiet is goed overdag te roken, maar houdt je ook zeker niet wakker ’s nachts. Het sativarandje zorgt er wel voor dat een couch-lock meestal uitblijft. Onder medicinale gebruikers is de soort geliefd vanwege haar ondersteuning bij depressie, nervositeit en slaapstoornissen.

  • Soort: indica dominante (80%) kush hybride
  • Genotype: Kushsoorten (Pakistan, Afghanistan), Hollandse genetica
  • Geslacht: zowel gefeminiseerd als regulier verkrijgbaar
  • Bloeifase: 56 tot 60 dagen
  • Hoogte: compacte planten
  • THC: potentieel hoog
  • Smaak: volle zoete kushsmaak
  • Effect: lang aanhoudend effect, ontspannen body-high
  • Zadenbedrijf: Paradise Seeds

 

(advertenties)