(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het is niet het eerste filmpje en zal ook niet het laatste filmpje zijn over wat wiet met je doet, maar dit is wel een van de beste die we tot nu toe – in ons bijna 10-jarig bestaan – hebben gezien. Geen klakkeloze propaganda voor maar ook geen idioterie tegen cannabis. Gewoon een super eerlijk filmpje over wat er nu eigenlijk precies van binnen plaatsvindt wanneer je een joint opsteekt!

Zes miljoen views voor prachtige animatiefilm over effect wiet

De prachtig gemaakte animatievideo (tekenfilm) staat sinds half oktober op YouTube en het is sindsdien al bijna zes miljoen keer bekeken. Terecht ook, want het is zoals gezegd een fantastisch goed filmpje over wiet geworden, deze 20 minuten durende animatie van The Infographics Show.

En dat dit geen koekenbakkers zijn, blijkt ook wel uit het feit dat dit kanaal liefst 13,6 miljoen abonnees heeft. Kortom, pak even je rust (altijd een goed en gezond idee) en ga er even voor zitten, voor deze video ’that takes a deeper look beyond the stoner stereotypes and reveals what actually happens to your body and brain when you smoke weed and get high’.

(advertentie)