(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Na bijna een maand, keren we terug naar de tuin van Heady McDank voor een indrukwekkend buitenkweek-fotoverslag. Er staan daar slechts drie wietplanten maar het zijn wel diva’s van formaat. En aan één van de planten groeit momenteel zelfs een polyploïde top!

Hoi groene vingertjes, zoals voorspeld is hier mijn tweede buitenkweekverslag. Het belooft een hele mooie fotoreportage te worden 😉 Zoals je eerder kon lezen heb ik drie dames van Zamnesia in de buitenlucht staan.

Voeding voor hybrides

De drie dames staan nog steeds in de 29-literpotten en krijgen nog steeds de Green House Powder Feeding voor hybrides. Daar is inmiddels één milliliter Vitalize van Mills Nutrients per liter water per week bijgekomen. Daarnaast geef ik de planten sinds afgelopen vrijdag de dertiende (!) ook een keer per week de Green House Powder Feeding Additive Booster. Op Mills-Nutrients.com en op Greenhousefeeding.com vind je alle informatie over deze voedingslijnen.

Drie weken bloei

De dames in kwestie dan, hierover kan ik tot nu toe enkel maar goed nieuws brengen 😊THC Bunker Buster is een statige dame geworden. Ze is maar liefst 110 centimeter hoog en heeft een vette heupbreedte van zo’n 140 centimeter! De beide Cash Express dames zijn tussen de 170 en 180 centimeter hoog.

De dame die als pas ontkiemd zaadje een dubbele penwortel had, leeft ook nog steeds. Deze plant verbaasde mij toen al, en deed dat later nog eens door met een drie-wegs-splitsing in haar stam te komen. En ook nu weer blijft deze Cash Express me verrassen, en wel met een polyploïde top! Of met andere woorden; alledrie de de planten staan bijna drie weken in bloei.

Hopelijk houd het weer zich goed maar indien het écht nodig blijkt dan zet ik de planten ’s nachts binnen. De temperatuur daalt, het regent vaker; je begint het echt wel te merken dat de lekkere zomer op haar ende loopt.

THC Bunker Buster

THC Bunker Buster

THC Bunker Buster

Mevrouw McDank

Aangezien mijn neus in tegenstelling tot mijn ogen iets minder goed functioneert, heb ik de hulp van mevrouw McDank ingeroepen om de geur van de planten te beoordelen. Ik vroeg haar als eerste om de geur van de gemuteerde Cash Express even op te snuiven. Ze omschrijft het als de zachte en rustgevende geur van bloesem. Het geeft je een lentegevoel, en het doet denken aan de bloemetjes en de bijtjes, aldus mevrouw McDank.

Met zulke lovende kritieken heb ik mijn wederhelft natuurlijk ook even ondervraagd over de geur van de THC Bunker Buster en de andere Cash Express.

De geur van de THC Bunker Buster beschreef ze als een hout-aroma van gemiddelde geursterkte. Het geeft een zen-gevoel en doet ook denken aan de frisse geur van een boswandeling. De niet-gemuteerde Cash Express geeft een zoete zomerse fruitgeur af, te vergelijken met suikerriet en Mango. Het gaf Mrs. McDank hetzelfde vrijheidsgevoel als het zonnige zuiden op vakantie.

Zeker is dat ik de geuren niet beter had kunnen omschrijven. En voor alle duidelijkheid: mevrouw McDank rookt niet, drinkt niet, en gebruikt geen cannabis. Ze heeft met andere woorden de perfecte neus om de geur van mijn wietplanten te beoordelen!

Ik blijf hopen op nog een paar weken zonnig weer, en ga mevrouw McDank even hoogstpersoonlijk bedanken voor het uitlenen van haar neus. Ik hoop dat jullie genoten hebben van het verslag, en de foto’s.

Danking groetjes uit huize McDank, enjoint & stay medicated!

(advertenties)