(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wanneer je zoveel verschillende wietsoorten uitprobeert als Pothead Sativa King krijgen wekelijkse updates al snel het formaat van een kleine roman. Helemaal wanneer je rond oogsttijd toch over iedere wietsoort iets te vertellen hebt. Vandaar deze tussentijdse oogst-update met een achttal gecurede wietsoorten om van te watertanden.

Hallo beste CST#420 vrienden en RollingStoned lezers, hier ben ik alweer. Dit keer met een tussentijdse oogst-update. Vorige week konden jullie al lezen dat we in de tent aan het afbloeien waren en we ook het nodige aan planten al hadden geoogst. Inmiddels zijn deze soorten gedroogd en redelijk gecured en voelen we ons om voor de hand liggende redenen hier zeer gezegend!

De keuze om het zwaardere geschut eens in de tent te kweken is ons reuze meegevallen en de soortjes bevallen ons één voor één allemaal wel eigenlijk. Ook de geoogste buitenwiet kan ons goed bekoren, al zijn die natuurlijk niet zo aantrekkelijk om te zien als de binnenwiet die we onder de Spectrum King leds hebben mogen kweken. Vorige week zagen jullie al een paar geslaagde soortjes voorbij komen, hier de volgende lichting…

SOUR SECRET x BANANA – Dna Genetics by ‘Grow Your Own’

2016-08-24 14.16.59

Een hele lekkere geworden na het cureproces, de banaan aroma’s zitten erin en het is voor mij persoonlijk een verrukkelijk rokertje geworden! Trichomen zijn rijkelijk aanwezig en ik kan er bijna niet vanaf blijven, deze tropisch smakende wietsoort.

HAZE – The Bulldog Amsterdam

2016-08-23 19.16.52

Prachtig mooi en lekker geurend eindresultaat en een heel smakelijke rook! De wiet plakt als de neten en heeft een supermooi uiterlijk dankzij de vele oranje bloeiharen. Een zoete geur en zoete smaak, echte Haze. Heel sweet zou ik zeggen alweer van The Bulldog.

TUMBAMULA – SeedBleed

2016-08-24 14.24.31

Frosty buds en een hemelse geur hier. We hebben haar nog niet gerookt maar het oog en de neus verklapt al dat dat lekker gaat worden. We wachten nog heel even met de rooktest want we willen deze soort in haar volle ornaat proeven.

KALI DOG – Royal Queen Seeds

2016-08-24 14.19.41

Ondertussen een hele mooie bud geworden en ook klaar voor de rookproef. De Kali Dog heeft een heerlijke frosty look en dus een prachtige bag appeal. Met recht een Royal Queen soortje dit.

K(nock) O(ut) KUSH – Growers Choice

2016-08-24 14.26.17

KO Kush heeft een letterlijk een treffende naam want mama mia wat een knaller van een indica is dit! Dikke plakkende trichomen vol met THC zorgen ervoor dat je slaapt als een roosje, desgewenst op ieder moment van de dag. De wiet smaakt lekker zoet en als een typische Kush en geeft je een zwaar stoned gevoel. Perfect voor pijnbestrijding en een ideale rustbrenger.

CRITICAL – Royal Queen Seeds

2016-08-24 14.42.44

We waren altijd al zeer te spreken over deze bepaalde strain, het was reden om hem ook in deze testronde mee te nemen en daar hebben we wederom geen spijt van gehad. Bij het roken geeft ze een superlekkere frisse citroen-nasmaak en ook een van mijn persoonlijke favorieten.

MONSTER MASS (autoflower) – Critical Mass Collective

2016-08-24 14.46.51

Heel mooi geworden ook. Een buitenwietsoort met de bag appeal van een binnenwietsoort. We hebben alleen wat tegenslag met opbrengsten van de outdoor auto’s maar dat is geheel te wijten aan de toch wel wat minder geslaagde zomer. Kwalitatief gezien zit het supersnor met deze Monster Mass.

AMNESIA – By Boni (HySeeds) By Stupot Genetics

2016-08-22 12.28.34

Jammer genoeg wat tegen gevallen deze Amnesia. Maar goed, we geven haar ook wat extra credits omdat het hier wederom een buitenplant betreft. De toppen zijn heel fluffy voor 75% van de buds maar over de smaak hebben we echter niets te klagen, lekker zoet en meer dan genoeg THC in de duidelijk zichtbare trichomen.

In de tent

Dat waren ze alweer, gedroogd, gecured en klaar voor consumptie! In de tent is het inmiddels een stuk minder druk geworden en superheet, bijna 35 graden! Ik heb de drie stekken van buiten naar binnen gehaald (twee Cali Cookie dames en een Cheese #1). Verder staan er nog een Ed Rosenthal van Sensi Seeds, een Girl Scout Cookies van Dutch Seedsbank, een OG Kush van Zamnesia en twee aangekochte Super Silver Haze stekken. Verder staan de 15 Sensi Star planten voor te groeien voor de volgende ronde. Ze staan inmiddels onder de Metaal Halide en ik zal ze deze week naar hun 18 liter potten verhuizen. Als de temperatuur het toelaat gaat de MH dan op 400 tot 600 Watt. Genoeg te doen zoals je ziet.

image1

Geniet van de zwoele temperaturen die voorspeld zijn voor deze week en laat de dames het er nog eens goed van nemen #One_Love! Aanstaande maandag zijn we normaal zoals gepland, tot dan!

Pothead Sativa King

(advertenties)