(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Na een paar prachtige en ook nog legale kweekrondes in Canada, gaat kweker Chris ons helaas verlaten. Ironisch genoeg niet omdat hij vertrekt maar juist omdat hij noodgedwongen terugkeert naar Nederland, alwaar kweken nog steeds niet legaal is. Het eindverslag van zijn laatste DWC kweek had je echter nog te goed, dus geniet ervan.

In Chris’ laatste kweekverslag van eind oktober vorig jaar, viel te lezen over zijn Strawberry Lemonade, Shiskaberry en Auto Pineapple Express van Barney’s Farm. Op dat moment hadden de planten er 6,5 weken groei en 3 weken op 12/12 opzitten, en zat de bloei er lekker in, in de DWC kweekruimte van Chris. Daar pakken we (helaas dus voor de laatste keer) de draad op.

2K wiet!

In de 2,5 maanden sinds mijn laatste schijven hier op CNNBS, zijn de wietplanten die ik had staan afgebloeid, gedroogd en gecured in glazen potten. Natuurlijk heb ik de oogst gewogen, en al is het eindgewicht wat lager uitgevallen dan bij voorgaande rondes, ben ik er toch blij mee.

In totaal zat er net iets meer dan twee kilo droge toppen aan de Strawberry Lemonade, Shiskaberry en Auto Pineapple Express. In eerdere rondes was dat ongeveer drie kilo maar de verlaagde opbrengst is te verklaren. Ik heb namelijk problemen gehad met de LED verlichting die ik gebruikte. Een aantal COB’s uit de lampen zijn stukgegaan, wellicht weet je dat nog want ik heb daar twee keer over geschreven.

Eén kilo wiet minder dus dan je van me gewend bent, en de toppen zijn ook iets minder hard geworden. De smaak is na zes weken rijpen in de glazen potten gelukkig wel goed. De wiet smaakt superlekker en zoet en doet haar werk uitstekend. Mag ook wel na al die tijd; de Shiskaberry heeft in totaal bijna tien weken gebloeid en de bloeitijd van de Strawberry Lemonade en Pineapple express bedroeg 12 weken.

Laatste ronde

Je hebt het waarschijnlijk al begrepen maar door omstandigheden komt er aankomende tijd even geen nieuwe kweekronde. Ik keer tijdelijk en noodgedwongen terug naar Nederland en zoals je weet kan ik mijn kweek daar niet voortzetten zoals ik dat in Canada deed. Dit vind ik uiteraard erg jammer; ik hoop het in de nabije toekomst wel weer gauw op te pakken. Wellicht tot later dus maar voor nu de groene groeten uit Canada!

Chris

(advertenties)