(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Rapper 2 Chainz klust bij op YouTube met de serie ‘Most Expensivest’, die hij maakt voor het mannenmagazine GQ. Omdat onze Tauheed Epps ook dol is op cannabis, komt er geregeld een geestverruimende aflevering voorbij. Zo ook vrijdag 12 mei. 2 Chainz gaat aan de arbeid met ‘veganic cannabis’, ofwel wiet die zowel organic (biologisch) als vegan is. En expensive natuurlijk, dat ook.

Biologische vegan wiet, dat kenden we nog niet

In ons bijna tienjarig bestaan is 2 Chainz al regelmatig voorbij gevlogen met zijn THC-doordrenkte capriolen. Zo testte de 45-jarige rapper al eens een bong van tienduizend dollar, at ie de meest exclusieve edibles voor een godsvermogen, dabde meneertje voor tonnen aan concentraten weg en smoorde hij uiteraard de duurste wietjes op aarde in de duurste 24k gouden vloei.

Wat dat betreft is duizend dollar voor 1 ounce ‘veganic weed’ van superteler Kyle Kushman niet eens zo krankzinnig duur. Maar aan de andere kant; 34 euro betalen voor 1 grammetje wiet die biologisch én veganistisch is… het is toch ook niet bepaald voor de armlastigen onder ons.

Nou ja, hoe dan ook heeft 2 Chainz – samen met medepresentator en stand-up comedian Sarah Silverman – weer eens wiet in zijn onvolprezen serie Most Expensiviest… en dat is zoals jullie weten altijd goed, wiet.

(advertentie)