(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Zo’n 50 afleveringen al maakte rapper 2Chainz van de serie ‘Most Expensivest’. Daarin gaat het om de duurste hebbedingetjes van de wereld. In 2Chainz’ geval dus ook vaak over cannabis hebbedingetjes, zoals bongs van honderdduizenden euro’s, met echt goud omhulde joints of simpelweg het roken van de duurste wietjes op aarde, ter ere van 420.

Peperdure trichomen soldaat maken

Nee, laat die 2Chainz maar lekker schuiven met andermans geld en goederen, dat kan ie als de beste! Meneer de rapper is namelijk een echte liefhebber van het betere leven, hetgeen de ondertitel van zijn show ook al suggereert: ‘2 Chainz uncovers all of the extravagant ways the 1% enjoys blowing its load’.

Haha, en al helemaal van het betere stonede leven natuurlijk! Ook dit jaar laat de Amerikaan stoners-feestdag 420 niet ongemerkt voorbijgaan met zijn voor het tijdschrift GQ en jongerenzender Viceland gemaakte luxevideo’s. En wat is nou leuker dan een ‘smaaktest’ doen van de duurste en meest exclusieve wietjes die er momenteel te verkrijgen zijn?

Juist, niets. Enter weed chef en gediplomeerd wietkeurmeester Brandon Allen, die de eer heeft om samen met 2Chainz deze kostbare shit soldaat te maken. Eerst onder de microscoop trichoompjes spotten, effe snuiven (de geur dan natuurlijk, wat dacht jij gekkie?) en dan verdampen maar…

Watch this video on The Scene.
(advertentie)