(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Hij kost een dikke 1500 euro maar dan heb je ook wat. Wat dan? Nou, de Cannatrol. Een soort koelkast met zes lades om je wiet in te drogen, curen en in te bewaren. De Cannatrol houdt je wiet op de perfecte vochtigheidsgraad tijdens alle processen, en houdt je wiet gegarandeerd op de perfecte smaak. Iets voor jou?

De Cannatrol is misschien niet voor iedere wietroker weggelegd, want het apparaat kost zo’n 1520 euro. Hij komt uit Amerika en voor 1610 euro zetten ze hem bij je op de stoep. Maar goed dan heb je wel de meest sjieke droog, cure en bewaarkast voor je cannabis.

De ‘cannabis koelkast’ lijkt op een wijnklimaatkast maar is speciaal voor cannabis ontwikkeld. Met helder UV werend glas zodat je je wiet kunt zien liggen zonder dat het door UV-licht achteruit gaat.

Met een goed gevulde Cannatrol maak je zeker indruk! Foto: Cannatrol

Drogen, curen én bewaren

Oké, hij kost een beetje maar met een goed gevulde Cannatrol in je huiskamer maak je zeker indruk op je vrienden. Vooral als je er de huiskamer voor hebt, want zo’n decadent apparaat hoort natuurlijk ook in een decadent huis. Hoewel hij achter de bar van een mooie coffeeshop ook zeker niet zou misstaan, en nog van pas kunnen komen ook.

De Cannatrol houdt wiet namelijk perfect op smaak vanaf het moment dat het van de plant afkomt. Het is namelijk ’s werelds eerste droog, cure en bewaaroplossing voor cannabis in één. In het apparaat heerst ten allen tijde de perfecte temperatuur en luchtvochtigheid zodat je erin kunt drogen, rijpen en bewaren.

De gepatenteerde Vaportrol technologie controleert de luchtvochtigheid in de kast door middel van luchtdruk. Zet gewoon de droogcyclus aan en de kast gaat voor je aan de slag. Het proces van drogen en rijpen is ontzettend precies in de Cannatrol en duurt alles bij elkaar slechts acht dagen!

In plaats van UV glas kun je de deur ook in discreet zwart of met wietbladeren laten uitvoeren.

Dat wil zeggen, als je daarvoor kiest want je kunt het proces zo lang of kort laten duren als je dat zelf wil. Het rijpen kan namelijk tussen de 4 en 30 dagen doorgaan in de Cannatrol, en dat zonder dat je potten hoeft open te zetten (burpen) om vochtige lucht te laten ontsnappen.

De ‘Cool Cure’ zoals ze het rijpingsproces in de Cannatrol noemen, is ontwikkeld om voor de beste omstandigheden voor je wiet te zorgen, zonder dat je ernaar om hoeft te kijken. Je wiet blijft optimaal  plakkerig en maandenlang zo vers als vlak na het rijpen. Al zal het waarschijnlijk niet zo lang blijven liggen als het zo voor het grijpen ligt…

Lijkt het je wel wat, zo’n Cannatrol voor je woonkamer of misschien wel je coffeeshop? Ga dan naar cannatrols.com voor meer informatie en om te bestellen. 

(advertentie)