(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Wat kan er nog aan een grinder verbeterd worden, vroegen de makers van de Tectonic9 grinder zich waarschijnlijk af. Die heeft namelijk een automatische dispenser die een eind maakt aan alle wietkruimels naast je pijp of vloeitje. Is dat nou echt nodig? Nee, maar het is wel echt handig.

Als je leven nog niet genoeg geautomatiseerd is, kun je nu ook volautomatisch je wiet malen met de Tectonic9 grinder. Dat wil zeggen, het malen van je wiet zul je nog steeds met de gand moeten doen, maar de grinder maakt wel een einde aan het geknoei bij het legen ervan. Met traditionele wietmolens kan het namelijk nogal lastig zijn om je wiet netjes uit de grinder en in een vloeitje te krijgen.

Grinder met wietkraan

De Tectonic9 Automatic Grinder, zoals het apparaat voluit heet, is namelijk voorzien van een ingebouwde motor die de grinder automatisch leegt. Hiervoor heeft het een inklapbaar trechter waarmee je de gemalen cannabis netjes in je vloeitje of pijpenkop kunt droppen. Een druk op de knop zet de vibrerende motor in beweging en opent de wietkraan van de grinder. Geweldig, en ook heel handig voor iedereen die cones gebruikt en zijn joints dus via de bovenkant vult.

De Tectonic9 grinder is dus heel handig, en vooral als je een beetje een knoeipot bent. Er gaat geen kruimel wiet meer verloren. Afgezien van de handige verborgen dispenser, is de Tectonic9 verder ook een hele degelijke en goed afgewerkte grinder. Hij is stevig en gemaakt om overal mee naartoe te nemen.

De grinder is namelijk gemaakt van geanodiseerd aluminium, en voorzien van diamantvormige en vlijmscherpe tanden die het malen vergemakkelijken. De textuur op de draaischijf van de grinder zorgt daarbij voor een perfecte grip. Dankzij een raampje aan de zijkant en een LED lampje kun je heel nauwkeurig doseren, terwijl het ingebouwde motortje een gelijkmatige stroom wiet in je vloeitje dropt. En dat ziet er dan als volgt uit:

Mocht je ook wel en einde aan het geknoei met traditionele grinders willen maken, dan kost je dat slechts €69,90 op de online headshop Dutch-Smart.nl. Je ontvangt de Tectonic9 dan in een bijbehorend draagtasje samen met de benodigde USB oplaadkabel.

(advertentie)