(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als er één nuttige uitvinding is, dan is het wel de grinder. Voordat ze bestonden had iedereen plakkerige THC vingers, en stond er in elke shop wel een elektrische koffiemolen voor de klanten. En nu? Nu heeft iedereen op zijn minst één grinder. En dan liefst gepersonaliseerd, want grinders ‘verlies’ je nog sneller dan aanstekers!

Grinders, daar zag je vroeger niemand mee, maar vandaag is de persoonlijke wietmolen niet meer weg te denken. De grinder is dan ook een van de meest succesvolle stoner-innovaties die er zijn. En eerlijk is eerlijk, grinders zijn superhandig! Probeer maar eens een plakkerige wiettop met je vingers te verbrokkelen, en dan nog goed op te zien roken. Mits je je (pure) jointje dan überhaupt nog dicht weet te krijgen met die plakvingers, rookt het voor geen meter.

De grinder heeft zo’n evolutie doorgemaakt dat er tegenwoordig voor iedereen wel een grinder bestaat. De sporadische blower leent er een van plastic, terwijl de beroepsstoner een grinder uit Amerika laat invliegen die je wiet zo fijn of grof maakt als je maar wil. Er is zelfs een grinder (de OTTO) die meteen een joint voor je produceert, maar dat is misschien ook weer wat overdreven. De meeste cannabisliefhebbers hebben gewoon het liefst een degelijke metalen grinder.

Grinder graveren

Voor de meeste cannabisliefhebbers volstaat een degelijke metalen grinder, met of zonder zeefje voor kief of een extra compartiment voor een topje wiet. Dit soort grinders zijn bijna niet stuk te krijgen en kosten slechts ongeveer een tientje. En als je er een bij de nieuwe webshop GrinderGraveren.nl bestelt, dan kun je die voortaan meteen laten personaliseren, met een tekst of afbeelding naar keuze.

Het is een goed idee om je grinder een persoonlijk tintje te geven, want die raak je tegenwoordig minstens net zo snel ‘kwijt’ als aanstekers. Bij GrinderGraveren.nl doe je dat gemakkelijk tijdens het bestellen zelf. Je kunt je grinder met een tekst laten graveren, bijvoorbeeld als cadeau voor een vriend of vriendin. Maar je kunt ook kiezen uit de vele designs die het bedrijf daarvoor beschikbaar heeft, hieronder zie je er alvast een aantal. En wil je een eigen ontwerp op je wietmolen, dan kun je ook je eigen afbeelding uploaden.

Klein, groter, grootst

Qua grinders zelf heeft de webshop ook voor ieder wat wils. Namelijk een eenvoudige metalen grinder met een diameter van 40 millimeter, een iets grotere metalen grinder van 55 millimeter, en een even grote vierdelige metalen grinder. Deze laatste heeft ook een pollenzeef en een extra compartiment voor een kleine stash voor onderweg. En ga gerust voor die laatste en grootste optie, want zelfs deze kost je maar €10,50! De twee kleinere varianten zijn een euro goedkoper en dus ook maar €9,50, en alle grinders zijn in verschillende kleuren (titanium! 😍) leverbaar. Voor het graveren rekent GrinderGraveren.nl een klein bedrag van €7,50 voor een standaard afbeelding, en €10,- voor eigen foto’s en afbeeldingen.

Kortom, een gepersonaliseerde grinder voor jezelf, een ander of om je eigen merk te promoten was nog nooit zo makkelijk en voordelig als bij GrinderGraveren.nl. Het bestelproces is ook eenvoudig genoeg. Je kiest gewoon een grinder in de maat en kleur van je keuze, en vervolgens wat je erop wil laten graveren. 

(advertentie)