(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Bubbleator B-Quick

Kleine hasjiesj, grote hasjiesj, je maakt ze in de hasjmachien. En lekker snel ook met de nieuwste Bubbleator B-Quick. Een toepasselijke naam want de hasjmachine tovert tot wel 400 gram knipafval of wiettoppen in slechts 5 tot 10 minuutjes om in zuivere hasjkristallen.

De Bubbleator B-Quick is het ideale apparaat voor thuiskwekers die geen trichoom willen verspillen, of die gewoon graag eersteklas hasj roken. Het apparaat is de nieuwste en snelste hasjmachine van de Pollinator Company, en maakt gebruik van een innovatieve nieuwe aandrijving. Hierdoor is het ontzettend efficiënt en snel.

In slechts 5 tot 10 minuten scheidt de B-Quick het kaf van het koren. Oftewel, extraheert de machine het grootste deel van de kristallen van je toppen of knipafval. Maar wellicht nog belangrijker dan de snelheid is de kwaliteit van het eindproduct. De niet-intrusieve aandrijving van deze Bubbleator minimaliseert beschadiging van het plantmateriaal, zodat je de puurste hasj overhoudt.

Hoe werkt de Bubbleator B-Quick?

De Bubbleator B-Quick bouwt voort op de ice-O-lator techniek zoals Mila ‘The Hash Queen’ Jansen die heeft uitgevonden. De scheiding van trichomen aka hasjkristallen van het plantmateriaal gebeurt in deze machine dan ook in ijswater. Door het ijskoude water worden de normaal zo plakkerige kristallen broos en hard, zodat ze bij agitatie van het water gemakkelijk van het plantmateriaal afbreken. Met speciale filterzakken kunnen ze vervolgens uit het water gefilterd worden.

Het geheim van de Bubbleator B-Quick zit ‘m in de manier waarop het water in beweging gezet wordt. Handmatige agitatie zoals roeren, of machinale mixers, kunnen het plantmateriaal namelijk gemakkelijk beschadigen, en zeker als het gedroogde wiet of knipafval betreft. Deze minuscule stukjes blad en ander plantmateriaal komen dan in je hasj terecht, waardoor het minder zuiver is.

Met de Bubbleator B-Quick hoef je gelukkig niet zelf te roeren want het systeem doet dat automatisch op een niet-intrusieve manier. Hierdoor wordt het plantmateriaal (je kunt tot 400 gram per keer verwerken) zoveel mogelijk met rust gelaten, terwijl de kristallen wel netjes afbreken en je kristallen zo puur mogelijk blijven. Met de juiste filterzakken (apart bij te bestellen), kun je zo zelfs een extract maken zonder plantmateriaal, dat je kunt dabben. En dat helemaal vrij van schadelijk oplosmiddelen, want er wordt alleen water gebruikt.

Voor binnen- en buitenwiet of concentraten

De Bubbleator B-Quick is verkrijgbaar in verschillende varianten, hoewel het apparaat altijd hetzelfde is. Een complete budget versie voor buitenwiet vinden we op Zamnesia.nl voor 179 euro. Deze set komt met een thermometer en een pyramidezak (220 micron) voor je wiet of knipafval. En eveneens 220 micron filterzak en een 45 micron filterzak om de kristallen in op te vangen. De 45 micron filter vangt zelfs de kleinste trichomen.

Door ook grotere kristallen op te kunnen vangen en te scheiden van de kleinere, kun je verschillende kwaliteiten hasj maken van je binnen gekweekte cannabis. Hiervoor kun je aparte filterzakken bestellen met een grotere micron maaswijdte. Deze zakken zijn in sets van twee, drie of vier filterzakken eveneens verkrijgbaar op Zamnesia.nl, en wel hier. Er is een set voor buitenwiet, een voor binnenwiet en twee sets voor de wie de allerbeste kwaliteit hasj wil maken.

(advertentie)