(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Soms moet je keuzes maken in het leven. Ga je voor een heerlijk geurend wietsoortje, eentje met mooie kleuren, neem je er één die zo sterk is dat je er bijna stijl van achterover valt of ga je voor de SOG Killing?Die heeft al deze eigenschappen namelijk in één en is ook nog eens supermakkelijk te kweken!

Keuzes maken is niet áltijd nodig in het leven, gelukkig. Bij de SOG Killing is dat zeker het geval, want deze wietsoort heeft alle eigenschappen die je van een Bud Babe mag verwachten. De geuren, kleuren, smaak en potentie liegen er niet om en je kweekt de soort ook nog eens snel (soms met minder dan 7 weken bloeitijd) binnen of in de buitenlucht.

Grote meid

Ze kan gigantisch worden in de volle grond dankzij haar 50% sativa genen. Binnen kan ze er ook wat van, dus buigen, scroggen of op een andere manier je planten trainen zal bij een lagere kweekruimte – zoals de CNNBS G-Kit – onvermijdelijk zijn. Zowel binnen als buiten produceert de SOG Killing enorme toppen met prachtige kleuren, variërend van groen tot roze en donkerpaars.

Omdat de andere 50% van de genetica uit robuuste indica bestaat, is de plant makkelijk te kweken en onderhouden. Als je de plant binnen kweekt kun je haar maar beter goed in de gaten houden, want sommige fenotypen kunnen na 7 weken bloeien al oogstrijp zijn – zonder overdrijven.

Heerlijk complex

Deze absolute ster onder de hybrides is een verrassende mix van Killing Fields – een potente (22% THC) sativa-dominante hybride met een complexe zoet/kruidige smaak en blauwige bloemtoppen – en SoG Kush van Soma’s Sacred Seeds – een overwegend indica-dominante soort met alle stevige eigenschappen van een goede kush. Deze combinatie zorgt voor een verrassende soort die zó lekker ruikt dat je nog moeite krijgt de korte bloeitijd te volbrengen, zo graag zul je hem willen roken.

Over het algemeen leveren de kleurrijke bloemtoppen een complex aroma van zoete zwarte bessen, kruidige haze en zachte vanille. De smaak van het rozige fenotype neigt meer naar bessen en het donkerder paarse fenotype heeft een kruidiger smaak.

  • Soort: 50 % sativa – 50% indica
  • Genotype: SoG Kush (O.G. Kush x L.A. Confidential x Trainwreck) x Killing Fields (Jack x The One)
  • Bloeitype: Gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 7 tot 11 weken
  • Effect: medicinaal, licht psychoactief, ontspannen
  • Smaak: zoet, kruidig, bessen
  • ZadenbedrijfPlantformers
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)