(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De zoete smaak, de krachtige high en prachtige oranje bloeiharen, zorgden ervoor dat Dutch Passions Orange Bud in de jaren ’80 snel en letterlijk uitgroeide tot een ware coffeeshop-hit. En na dik 30 jaar weet de oranje Nederwiet nog steeds te scoren in de vorm van SnowStorm #2, een automatisch bloeiende Orange Bud, besneeuwd met een dikke laag witte trichomen. 

De klassieke Orange Bud is een bijzondere sativa dominante Skunk-kruising. De knal-oranje bloeiharen en de bruut inslaande en krachtige high onderscheiden haar duidelijk van andere Skunk hybrides, én brachten haar een legendarische status bovendien.

SnowStorm #2 heeft een dikke, bijna massieve hoofdtop die omringd wordt door vele secundaire grote zijtoppen.

Niet zo gek dus dat Dutch Passion juist deze wietsoort koos als basis voor een nieuwe creatie in de vorm van een automatisch bloeiende en goed met THC bedeelde versie. Door de originele Orange Bud als basis te nemen werd SnowStorm een van de leukste autoflowers om te kweken. Ze groeit snel en gewillig, heeft een grote dikke hoofdtop en maakt een dikke witte laag trichomen aan.

Dat laatste zorgde er ook meteen voor dat de Skunk-klassieker van overwegend oranje door haar bloeiharen, naar spierwit door haar trichomen veranderde en SnowStorm #2 gedoopt werd. De wietsoort is een feest om te kweken. De planten groeien snel en uitbundig en hebben een dikke massieve hoofdtop die zich omringd door vele secundaire zijtoppen die vaak zelfs al wat eerder geoogst kunnen worden.

SnowSorm #2 planten worden gemiddeld een centimeter of 60, en kunnen in hydrosystemen nog iets hoger worden. Ze hebben het voorkomen van een typische hybride, denk daarbij aan gemiddeld brede bladvingers en compacte raketten van toppen. Ook het effect sluit daar naadloos bij aan; SnowStorm #2 brengt je een krachtige ontspannen en verdovende maar toch energieke high. De zoete Skunk aroma’s vallen bij iedere wietliefhebber in de smaak, en brengen Orange Bud liefhebbers in extase.

  • Soort: sativa dominante autoflower
  • Genotype: Orange Bud, ruderalis
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitype: autoflower
  • Cyclus: 10 weken van zaad tot oogst
  • Smaak: zoet, skunk
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)