(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wauw, Amnesia Lemon én Kush in één vette sativa dominante wietsoort, wie wil dat nou niet kweken? Nog niet meteen overtuigd? Dan kun je je misschien laten overhalen door de heerlijke frisse citrussmaak, het 20% hoge THC percentage of het activerende sociale effect van deze gefeminiseerde topper. 

Het zijn twee absolute favorieten die aan de grondslag liggen van deze heerlijke hybride. Amnesia en Lemon Kush, wie houdt er niet van? Amnesia Lemon bracht het grootste gedeelte van de sativa-genen in, terwijl Kush voor een verfrissend indica-randje zorgde in deze kruising.

Amnesia Lemon Kush levert je wietplanten van een gemiddeld formaat, die binnen uitstekend te kweken zijn. Ze worden gemiddeld wat wat groter dan indica’s maar strekken niet zoveel als sativa’s. Maar goed, we hebben het dan ook over een 60%/40% mix tussen sativa en indica en zoals je wellicht weet, blijken dat dikwijls pareltjes van wietsoorten te zijn.

In het geval van Amnesia Lemon Kush hebben we het over een wietplant met een snelle en vitale groei, waardoor ze uitstekend geschikt is om in een scrog-systeem te kweken. Amnesia Lemon Kush reageert daar namelijk heel goed door haar neiging om uitbundig vertakkingen aan te maken. Na een redelijk bescheiden bloeifase van 9 tot 10 weken is de plant uitgebloeid en klaar voor de oogst.

Let bij het oogsten op de geur, want Amnesia Lemon Kush kan ontzettend sterk ruiken. Ze geeft daarbij een fris citrusaroma af met kruidige ondertonen van wierook. Maar desalniettemin voor je buren onmiskenbaar een sterke wietgeur, dus vervang op tijd je koolstoffilter.

Het effect waar het allemaal om te doen is, is een psychoactieve en sociaal activerende high in het hoofd. Naarmate je meer rookt gaat het effect over in een meer lichamelijke ontspanning, maar voor de meeste patiënten is dit toch geen typische wietsoort voor diepe ontspanning of om slaapproblemen mee tegen te gaan. Amnesia Lemon Kush is er eerder een voor overdag, wanneer je wel een oppepper – met een sublieme smaak – kunt gebruiken!

  • Soort: sativa dominante (60% sativa, 40% indica) hybride
  • Genotype: Amnesia Lemon, Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 tot 10 weken
  • Smaak: amnesia, citrus, wierrook
  • Effect: opwekkend high en psychoactief gevoel in het hoofd
  • Zadenbedrijf: Hy-Seeds

 

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
3
(advertenties)