(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Shining Silver Haze is wat de zadenmakers van Royal Queen Seeds zelf een superhybride noemen. Een wietsoort waarmee één van de beste wietsoorten ever – Super Silver Haze –  nog nét even wat lekkerder en sterker gemaakt zijn. 

Shining Silver Haze is een wietsoort op basis van – je raadt het waarschijnlijk al –  Super Silver Haze. Een favoriet van velen en ware coffeeshopklassieker. En laat Super Silver Haze nu zelf ook al een hybride op basis van twee coffeeshopklassiekers zijn, namelijk Northern Lights en Skunk.

Royal Queen Seeds heeft de Super Silver Haze nog één stapje verder gehybridiseerd om de wietsoort nog net even wat beter te maken. Door de Super Silver Haze nog eens met een haze-soort te kruisen is het THC percentage opgekrikt tot 21 procent, en komt de kenmerkende haze-smaak nóg sterker naar voren.

Shining Silver Haze héét Shining Silver Haze omdat ze glinstert als een diamant van de trichomen, die natuurlijk voor de onmiskenbare zoete smaak en het 21% hoge THC percentage zorgen. Binnen kunnen de planten ongeveer een meter hoog worden, wat ontzettend meevalt voor een haze-soort. Zet je haar buiten in de mediterrane zon, dan wordt ze ongeveer 2 meter, aanzienlijk hoger dus.

De bloeiperiode is door de inmenging van de nieuwe haze-genetica helaas niet verkort, maar de 9 tot 11 weken durende bloeifase is het wachten gelukkig wel meer dan waard. Shining Silver Haze maakt grote plakkerige toppen aan met een zeer zoete smaak en een effectief high effect waarmee het prima socializen is. Een wietsoort voor fijnproevers!

  • Soort: sativa dominante (75%) hybride
  • Genotype: Haze, (Northern Lights x Skunk)
  • Bloeifase: 9 tot 11 weken
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Effect / smaak: zoete kruidige haze-smaak, high opwekkend effect
  • Zadenbedrijf: Royal Queen Seeds
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)