(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als er één wietsoort is die altijd voor kweeksuccessen zorgt, dan is het wel Power Plant. Door velen geroemd vanwege extra large opbrengsten en een exceptioneel krachtige effect. BCN Power Plant is het Spaanse antwoord van Seed Stockers op dit wonder van Dutch Passion.

Op zich is het niet zo gek dat Seed Stockers, Power Plant onder eigen naam in Barcelona uitbracht. Seed Stockers is namelijk het prijsvechtende Spaanse zusje van het Nederlandse Dutch Passion. Het is wat dat betreft dan ook niet meer dan logisch dat ze een van Dutch Passions grootste sativa-succesnummers uit Nederland, ook in Spanje introduceren.

Om van Dutch Passions Power Plant een BCN (Barcelona) Power Plant te maken hoefden de kwekers van Seeds Stockers niet veel meer te doen dan de eigenschappen van het meest potente fenotype te isoleren. BCN Power Plant heeft dan ook een THC percentage van liefst 23 procent! dat voor een exceptioneel psychedelische high zorgt.

Een sativa doet het natuurlijk altijd goed onder de hete Spaanse zon, en helemaal wanneer die ook nog eens voor mega-oogsten zorgt. En dat doet dit bijzonder geselecteerde fenotype met verve. Ze combineert hoge opbrengsten met een heerlijke ronkende high waar Nederlandse coffeeshopgangers in ieder geval al jaren voor blijven terugkomen.

BCN Power Plant is wel een sativa, maar laat zich toch redelijk gemakkelijk kweken. Binnen is ze met haar acht weken durende bloeifase dan ook lekker snel klaar. BCN Power Plant groeit snel, kan een hoop hebben en levert je uitzonderlijk grote opbrengsten. Ben je op zoek naar een extra potent fenotype van deze kaskraker, ga dan voor de Spaanse variant uit Barcelona.

  • Soort: sativa dominante hybride
  • Genotype: Power Plant (Zuid Afrikaanse sativa)
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 weken
  • Opbrengst: XXL
  • Zadenbedrijf: Seed Stockers
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)