(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Maak kennis met Dr. Krippling, zadenmakers uit het Verenigd Koninkrijk die werken met een selecte groep topbreeders uit verschillende delen van Europa. Hun enorme schat aan genetica garandeert bijzondere wietsoorten zoals The Incredible Bulk, met wat ze zelf ‘het Krippling effect’ noemen.

The Incredible Bulk is een geniale marketingnaam voor een wietsoort die in korte tijd enorme oogsten produceert en ook nog eens een THC percentage van meer dan 20 procent heeft. Je kunt dus gerust zeggen dat The Incredible Bulk een commerciële wietsoort is, maar daar is helemaal niets mis mee!

Met The Incredible Bulk zelf is genetisch gezien trouwens ook niets mis, dus wees niet bang voor genetische mutaties zoals bij de gespierde groene antiheld die de inspiratie gaf voor haar naam. De soort speelt mee in de zwaarste categorie van zwaargewichten en is dan ook een kruising tussen drie van de meest productieve wietsoorten: Big Bud, Super Skunk en Green Spirit. Als dat geen zwaargewicht is, weten we het niet meer.

Kwekers worden altijd blij van een wietsoort die snel en veel produceert, en met die kwekers in het achterhoofd creëerde Dr. Krippling The Incredible Bulk. Een soort die zeker niet teleur zal stellen en voor grote snelle en potente oogsten garant staat. Ook beginnende kwekers kunnen trouwens goed met de soort uit de voeten want de indica heeft een zeer vitale groeikracht. Het is bijna onmogelijk om deze planten pijn te doen; ze kunnen enorme hoeveelheden voeding hebben en weerstaan schommelingen van de EC-waarde met gemak. The Incredible Bulk heeft geen moeite met hoge temperaturen en slokt gulzig hoge concentraties CO2 als het nodig is.

Team Krippling raadt aan om Incredible Bulk planten in ieder geval in de bloei te zetten voor ze een hoogte van 30 centimeter bereikt hebben, anders kon ‘The Bulk’ weleens onhandelbaar worden in kweekruimtes binnenshuis.

Met maximale THC scores tot wel 24 procent is The Incredible Bulk ook voor in de coffeeshop een absolute knock-out. Ze geeft een exceptioneel zware fysieke stone en laat de roker niet zelden couch locked aan zijn zitvlees geketend. Medicinaal gezien behoort zijn tot de categorie zware pijnstillers. Je voelt je compleet ontspannen en tevreden.

  • Soort: indica dominante hybride (80% indica, 20% sativa)
  • Genotype: Big Bud, Super Skunk, Green Spirit
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 7 tot 8 weken
  • Bloeitype: fotosynthese
  • THC: 20+ %
  • Zadenbedrijf: Dr. Krippling
  • Verkrijgbaar bij: AmsterdamSeedCenter.com
(advertenties)