(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Caramel Ice is niets minder dan een klassieke Skunk kruising, maar dan wél een hele bijzondere. We hebben het namelijk over een indica dominante kruising tussen Hektol, een skunk afstammeling met een heel sterke citrussmaak en een soort die Red Skunk heet vanwege haar vele dikke rode bloeiharen.

Er zijn de laatste jaren vele spannende wietsoorten wietsoorten bijgekomen. Met name in Amerika tiert moderne genetica als Gorilla Glue, Bruce Banner en Green Crack welig, maar dat betekent niet dat er iets mis is met een goede oude Skunk kruising. Integendeel, want de zoete, sterk geurende wiet met frisse citrussmaak produceert beter dan de meeste van de nieuwkomers, is nog altijd uiterst potent. En pssst… haar genen zitten ook gewoon in veel nieuwe wietsoorten.

Hektol x Red Skunk

Net als in Caramel Ice dus, een heerlijke rood getinte Skunk kruising van Positronics Seeds. Het is een kruising op basis van een Skunk met een extreme citrusgeur en Red Skunk, welke Red Skunk genoemd wordt vanwege haar vele rode bloeiharen. En dat Skunk kruisingen anno 2017 nog steeds met gemak concurreren bleek toen Caramel Ice in 2010 een Spanish Champions Cup in de wacht sleepte.

Caramel Ice is een Skunk wietsoort ten voeten uit. Ze groeit dus uitbundig en kan enorm stinken (lekker ruiken dus). Ze heeft een uitstekende productie, en haar takken moeten dan ook dikwijls ondersteund worden om het gewicht van de dikke compacte skunktoppen te kunnen dragen. Toppen die niet in de laatste plaats zo zwaar zijn door de uitbundige harsproductie. De soort bloeit zoals de meeste Skunk kruisingen makkelijk en snel en heeft een bloeiperiode van 9 tot 10 weken nodig om helemaal af te bloeien.

Met een THC percentage van 16 procent een flinke dosis van het fruitige myrceen, zorgt Caramel Ice voor een zwaar ontspannen body stone. Alles bij elkaar een plezierige en euforische roes waar Skunk liefhebbers graag een blokje voor omlopen. Caramel Ice verbetert je nachtrust en versterkt eetlust, brengt je geest tot een serene rust en verwent smaakpapillen met frisse aroma’s van vers fruit, sinaasappel, citroen, grapefruit en limoen.

  • Soort: Indica dominante (80%) Skunk hybride
  • Genotype: Hektol, Red Skunk
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 tot 10 weken
  • Geschikt voor: binnen en buiten
  • Smaak: citrus, fris, zoet, sinaasappel
  • Effect: ontspannen body stone, wekt eetlust op en werk goed tegen slapeloosheid
  • Zadenbedrijf: Positronics
  • Verkrijgbaar bij: Dutch Headshop
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)